2777
2789
عنوان

اوایل ازدواجمه ولی شوهرم دوسم نداره چیکار کنم عادت کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 153 پست

همون که گفتی اولاشه حساسیت زیادی به خرج میدن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
کاش مجردیتو با مردای گوه خراب نمیکردی مردا همینن اکثرا کاش یه دوره نامزدی میزاشتی بعد عقد کاش باک ...

داشتم خفه میشم انقدر گریه کردم اومدم حرف زدم با شما یکم سبک شدم.قرص خواب هم تاثیر گذاشت. چشام داره میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت حتما برو مشاوره یا تماس بگیر اون بهت یاد میده چطور برخورد کنی باهاش . چون اویل ازدواج هست هنوز میتونی یه کاریی بکنی . عادت نکن چرا عادت کنی وقتی میشه درستش کرد عزیزم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

هرگز هرگز هرگز 

در برابر قهر و لجبازی مردان کوتاه نیاید هرگز محکم بمونید تا اون کوتاه بیاد وگرنه کارتون تموم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
همیشه به من میگفت من با تو قهر نیستم فقط ناراحتم و زمان لازم دارم تا به روال عادی برکردم باید تو غ ...

با بحش اول صحبتت خیلی موافقم ولی با بخش آخر اصلا ...نمیدونم چطور زنی که بهش توهین شده فحش و کتک خورده بازم شب باید بره پیش همون مرد بخوابه این بدترین توصیه اس .اون مال زمانی که دعوا خیلی حاد نیست

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
با بحش اول صحبتت خیلی موافقم ولی با بخش آخر اصلا ...نمیدونم چطور زنی که بهش توهین شده فحش و کتک خورد ...

فحش و کتک اگه باشه خدای نکرده که اصلا و ابدا نباید کوتاه اومد.مشکل بعضی مردا اینه که ناز نازو هستن و با کوچکترین حرفی یا حتی شوخی قهر می کنن و فکر میکنن به مقام عظمای همایونیشون توهین شده...

که تاثیر تربیت ناصحیح خانوم والده شونه

اگه عادتشون داد که موقع ناراحتی حرف بزنن و تخلیه احساسی بشن قهر کردنشون خیلی کم میشه.

فحش و کتک اگه باشه خدای نکرده که اصلا و ابدا نباید کوتاه اومد.مشکل بعضی مردا اینه که ناز نازو هستن و ...

شوهر من دقیقا همینه الان ۲ هفته اس قهر خودشم مقصر منم کوتاه نمیام انتظار داره من برم نازش بکشم .شوهر من با هر چیزی قهر میکنه ۲۰ سال تمام موهام سفید بخدا

همینقدر راحت؟

اره وقتی تا اخر عمرت قراره نازشو بکشی و درست نشه بدبخت میشی من همسرم از خودم کوچکتره ولی به شعور ازدواج رسیده بود میدونه زندگی مشترک ینی چی  منم هم سن شمام بنظرم یکم عاقلانه فکر کن ولی همسرت انگار توی ۱۶ ۱۷ سالگیش مونده این ینی تو هیچوقت شاهد بزرگ بودنش نمیشی همیشه قراره همینجوری خون به جیگرت چرا چون به بلوغ ازدواج نرسیده بوده وقتی مشاور نمیاد وقتی نمیخوای توام منت بکشی همیشه پس منطقی باشیم هیچ کدومتون قرار نیس کوتاه بیاین فردا ی بچه رو این وسط بدبخت میکنید تا بچه دار نشدید جدا شید 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
عزیزم خودت حتما برو مشاوره یا تماس بگیر اون بهت یاد میده چطور برخورد کنی باهاش . چون اویل ازدواج هست ...

درست نمیشه عزیزم. چون غرورش زیاده. چون اصلا قهر موندن براش سخت نیست

اره وقتی تا اخر عمرت قراره نازشو بکشی و درست نشه بدبخت میشی من همسرم از خودم کوچکتره ولی به شعور ازد ...

بحث کوتاه اومدن نیست. تا حالا نود درصد مواقع کوتاه اومدم. ولی منم آدم نیستم؟ غرور ندارم؟

بحث کوتاه اومدن نیست. تا حالا نود درصد مواقع کوتاه اومدم. ولی منم آدم نیستم؟ غرور ندارم؟

خب همینو میگم اگه غرورت مهمه باید جدا شی وگرنه با این شوهر هرگز با غرورت نمیتونی دوست بمونی 

خب همینو میگم اگه غرورت مهمه باید جدا شی وگرنه با این شوهر هرگز با غرورت نمیتونی دوست بمونی 

با خودم میگم الان که اینجوریه. چند مدت دیگه چجوری میشه. باهاش بحث کنم که یهو دیدی بدترین حرفها رو بهم زد. تنها کارم اینه که منم قهر کنم و گریه کنم تا یکم اروم بشم

با خودم میگم الان که اینجوریه. چند مدت دیگه چجوری میشه. باهاش بحث کنم که یهو دیدی بدترین حرفها رو به ...

انشاءالله خدا کمکت کنه خواهرمو دیدم که بهت میگم جدا شو الان دو ساله در بدره طلاقه ۲۰ سال با همین مدلی مرد زندگی کرد اخر دیگه شوهرش اونقدر بیشعور شد آخریا کتکش میزد یجور اخرین بار زده بود خواهرمو که ی جای سالم تو بدنش نبود این طفلی هم به ما نمیگفت شوهرش اینقدر گاوه الان ی بچه ده ساله آواره شد این وسط دلم برای خواهرزادم خونه باباش و اصلا دوست نداره از بس دعواها رو دیده بچه اوایل پدره میومد بچرو ببینه میبرد پارک تهدیدش میکرد اینم با چشم گریون میومد بعد که حضانتشو دادن به خواهرم یبار پیداش نشد بگه دخترمو میخوام ببینم مردا کلا بی عاطفن