2777
2789

چرا من نمیتونم حرف بزنم پس 

یه ایده بدین که چه حرفایی میزنین درباره چی و اینا

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

😂خودش میایه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂خودش میایه

حالا مثلاً به موضوع بده که با کسی حرف میزنم مثل ماست نباشم😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
چرت و پرت😂😂😂 گاهی وقتا اونقدر حرف میزنم فکم درد میکنه گاهی وقتا هم سکوت مطلق

همین‌چرت و پرت بگو چیان مثلا😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بستگی داره مثلا طرف مقابلم خواهرم یا دوست صمیمیم باشه 

انقد حرف میزنم تا شارژم تموم میشه خاموش میشه 

دیگه حرف پیش میاد دیگه 

غیبت😁😂 

اتفاقات روزمره 

اتفاق خاصی ک افتاده 

مشکلات 

و..

سلام این خیلی خوبه که پرحرف نیستید. 

حس میکنم حوصله سر برم😂

مبتلا به سندروم سسدستی