2777
2789
عنوان

کسایی که خیلی پر حرفن بیاین😂 چی میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 24 پست
بستگی داره مثلا طرف مقابلم خواهرم یا دوست صمیمیم باشه  انقد حرف میزنم تا شارژم تموم میشه خاموش ...

آخه هیچ‌ اتفاقی واسم نمیفته که تعریف کنم😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
هر چی میکشم از پرحرفی و وراجیم میکشم  کاش بتونم کمتر حرف بزنم    

خوبه که دوست داشتنی ای

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هیچ‌ اتفاقی واسم نمیفته که تعریف کنم😂😂

ببین ولی حس میکنم یه بخشیش ذاتیه یعنی ذاتا باید پرحرف باشی😑😂 

چون ب مامانم میگم بچه هم بودم زیاد حرف میزدم؟ 

میگه اووووووووففف انقد سوال میکردی حرف میزدی مخصوصا موقع فیلم دیدن ... 

حالا الان بزرگتر شدم خودم پرحرف بودنمو کنترل میکنم😁

ببین ولی حس میکنم یه بخشیش ذاتیه یعنی ذاتا باید پرحرف باشی😑😂  چون ب مامانم میگم بچه هم بودم ...

من بچگیمم انقددد ساکت بودم صدا از دیوار درمیومده از من نه

پس مشکل همینهه😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
من بچگیمم انقددد ساکت بودم صدا از دیوار درمیومده از من نه پس مشکل همینهه😂😂

وای جدی🤣🤣🤣 

حالا من بیدار میشدم یه محل میفهمید😂 

چون علاوه بر پرحرف بودن هم صدام بلنده هم خوش خندم😅

مثلا یسری عروس واحد بالاییمون اومد بود با مامانم صحبت میکرد من تو حالت خواب و بیدار بودم، یکم وایساد بعد گف خونتون چه آرومه دخترت خوابه یا خونه نیست؟😂مامانم گفت نه خوابه🤣🤣 

وای جدی🤣🤣🤣  حالا من بیدار میشدم یه محل میفهمید😂  چون علاوه بر پرحرف بودن هم صدام بلن ...

اینجوری خووبه🤣😂😂

من نه گریه میکردم نه نق میزدم نه حرف میزدم نه اذیت میکردم هیچی فقط غذامو میخوردم میخوابیدم😂😂😂

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
اینجوری خووبه🤣😂😂 من نه گریه میکردم نه نق میزدم نه حرف میزدم نه اذیت میکردم هیچی فقط غذامو میخورد ...

وای خدااا چقد شیرین بودی پس😂😂😍😍😍😍 اتفاقا بچه آروم خوبه اذیت نمیکنه😅راحت بزرگ میشه..