2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدید تونستید فراموش کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 65 پست
نمیدونم چرا اجازه میدین بهتون خیانت کنن بابا به خودتون ارزش قاعل شین لباس های خوشگل بپوشین جلو چشش ب ...

ما اجازه نمیدیم چون کسی منتظر اجازه ما نبوده 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته گذشته یعنی این درد تمومی نداره؟؟ حس میکنم دارم پیر میشم 

اولین موردش ۱۷سال پیش ،آخرینش چهار سال پیش ولی فرقی بینشون نیست هردو دردشون به یک اندازس،به دستاش نگاه میکنم با خودم میگم باهاشون چیکار کرده ،الهی هیچ زنی این دردو تجربه نکنه بدترین تجربه اس

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
پس تمومی نداره 😞

ببین من تجربه خودمو میگم بهت شاید به دردت بخوره انشاالله اون روی خوش زندگی ببینی خونه داره اگه داره اول بازبون خوش نرم بگو بزنه به نامت یا حداقل نصفشو حق طلاقم بگیری عالی چون تو این مملکت بیصاحاب ما تابدویی دنبال مهریه وحق وحقوق پیرشدی لاقل یه خونه داشته باشی بعدشم تا میتونی به خودت برس جوری که ترس از دست دادنت داشته باشه 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نمیدونم چرا اجازه میدین بهتون خیانت کنن بابا به خودتون ارزش قاعل شین لباس های خوشگل بپوشین جلو چشش ب ...

ذات بد خیانت کار با این چیزا درست نمیشه عزیز فایده نداره

بسیار عالی والبته جوابم میده لاک داری گلی جون 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ببین من تجربه خودمو میگم بهت شاید به دردت بخوره انشاالله اون روی خوش زندگی ببینی خونه داره اگه داره ...

بخدا من هیچی کم ندارم همیشه ترس از دست دادنمو داشته 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن