2777
2789
عنوان

خانومایی که خیانت دیدید تونستید فراموش کنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 65 پست
پس چی کار کنم؟؟😞

برین مشاوره با هم بزار ی مدت فرصت بهش بده ب خودتم فرصت بده ببین میتونی کنار بیای .اگر دوسش داشتی نباید ب همه میگفتی الانم خودت بخوای بقیه با حرفشاون نمیذارن زندگی کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم این دردو چشیده طفلی همیشه هم میگه اللهی من دیدم هیچ زنی دردی که من کشیدمو نکشه خیلی درد سنگینیه البته خواهرم اصلا به خودش نمیرسه که حتی بچه هاشم گفتم ازبس به خودت نرسیدی بابامون حق داشت 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

متوجه شدم با خانومی که تو فروشگاه بغل مغازمون بوده دوست بوده خودش ادعا داره در حد پیام بوده ولی من ا ...

عزیزم درسته دوسش داری ولی طوری بترسونش دیگه تکرار نکنه.حق طلاقو بگیر اینجور هیچ‌وقت پاشو کج نمیزاره..خوب وقتی لو‌دادی شوهرت چه برخوردی داشت

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
عزیزم درسته دوسش داری ولی طوری بترسونش دیگه تکرار نکنه.حق طلاقو بگیر اینجور هیچ‌وقت پاشو کج نمیزاره. ...

خیلی اظهار پشیمونی میکنه منم واقعا اذیتش کردم چند وقتی از خونه انداختمش بیرون واقعا آواره بود الانم فقط غصه میخورم دسته خودم نیس فقط گریه میکنم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

البته بچه ها به نظرم مردها خیلی تنوع طلب شدن من یکیو میسناسم خیلی به خودش میرسه خیلی هم خانم وخوشگل از نظر جنسی هم میگفت همه جوره پایه بودم اما شوهرش بایکی رفت که درمقایسه بازنش هیچ بود ولی نمیدونم چشونه تین نکبتا اه اه خواهرم میگه ببری بندازی جلو سگ 🤣🤣🤣🤣

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خیلی اظهار پشیمونی میکنه منم واقعا اذیتش کردم چند وقتی از خونه انداختمش بیرون واقعا آواره بود الانم ...

پس همسرت پشیمونه..ببخشش ولی نه به این اسونی تا درس عبرت بشه براش..خودتم ببخش و اگه دعوایی در اینده کردین هرگز دیگه اینو تو سرش نزن..ببخش و کامل فراموش کن.از امام رضا بخواه کمکت کنه

نی نی یار من کاربری سال ۹۰هستم.لطفا منو دیگه نترکون .با کاربری مامان امیر  
پس همسرت پشیمونه..ببخشش ولی نه به این اسونی تا درس عبرت بشه براش..خودتم ببخش و اگه دعوایی در اینده ک ...

توکل به خدا

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن