2777
2789
عنوان

چجوری شپش سر رو از مو جدا کنیم سریع بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتیم خوب نشده

امکان نداره، باید بعد یک هفته دوباره از شامپو استفاده کنی تا تخم هایی که تبدیل به شپش شدن هم از بین برن.

پسرم چند باری از مهد ومدرسه و باشگاه گرفته 

هربار شامپو پرمترین میزنم.

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠

درمانش فقط یه شامپو نرم کننده و شونه استیل ضد شپش هست دو هفته‌ای خوب میشه 

اول یبار شامپو لیندان بزنن بعد شستشو نرم کننده بزنن به کل موها بعد با شونه استیل حسابی موها و شونه کنن شپش ها میوفته پایین بعد هرروز برن حمام نرم کننده بزنن و سه چهاربار شونه استیل کنن موهارو اونوقت خوب میشه

امکان نداره، باید بعد یک هفته دوباره از شامپو استفاده کنی تا تخم هایی که تبدیل به شپش شدن هم از بین ...

ی چند روز ی ماه زده نخاریده موهاش الان گفت سرم میخاره نگاه کردیم دیدم پر تخم شپش بود

میگه هزار بار زدم باشانه مخصوصشم هرروز شانه کردم خوی نشد

خب میدونی این اول یکی براش در میآورد هر روز یعنی به جز شامپو زدن از سرش جدا میکردن با دست 

بعد شامپو میزد باز بعد از اون کم شده بود باز جدا میکردن حتی اونایی که تو سر مرده بودن رو هم جدا میکردن بعد سری آخر دوباره زد و دوباره با دست که دیگه تمام شد 

خب میدونی این اول یکی براش در میآورد هر روز یعنی به جز شامپو زدن از سرش جدا میکردن با دست  بعد ...

واقعا الاپ میگم دخترم نگیره ی بار گرفت دخترم ماهرکاری کردیم انقدر اذیت شدیم تا خوب شد الان میترسم ی بار که گرفته دوباره بگیره

واقعا الاپ میگم دخترم نگیره ی بار گرفت دخترم ماهرکاری کردیم انقدر اذیت شدیم تا خوب شد الان میترسم ی ...

اره خیلی مواظبت کنید ولی شامپو با جدا کردن با دست شستن سر با آب داغ حتما باید باشه کل لباس ها ملافه ها باید با آب داغ شسته بشه چند سری چون اگرم شامپو خوب کرده دوباره تو محیط بوده انتقال پیدا کرده همراهش این مراقبت ها باید باشه به قول بچه ها سشوار یا اتو مو هم باید زده بشه قسمت های پشت گوش و پشت گردن باید بیشتر شامپو زده بشه 

تو این چیزا خیلی دقت کنید