2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاااالی اجتماعی میشه من خیییلی دلم میخواد دخترم بره اردو تاحالا چندتا اردو گذاشتند نمیره راهکار بدین چکار کنم بره

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

خیلی خوبه و به نظرم به رشد شخصیتی و اجتماعی بچه ها کمک می‌کنه ، قشنگ ترین خاطرات بچگیم از اردوهاس .

اتفاقاً امروز دخترم پرسید ، گفتم هر اردویی گذاشتن ندید رضایت نامه ات رو امضا می‌کنم 

ما تابستونا تو کوچه با دوچرخه بازی میکردیم، وسط وسطی، واليبال  اردوهای تابستانه چیه =))) این ن ...

چقدر قشنگ گفتی 😁😁👌 

ما یک آتاری داشتیم مادرم فقط تابستون ها اجازه ی بازی میداد 🙈😁 

می‌گفت درست به مشکل میخوره 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چقدر قشنگ گفتی 😁😁👌  ما یک آتاری داشتیم مادرم فقط تابستون ها اجازه ی بازی میداد 🙈😁  ...

عزیزم :))) 

خدا حفظتون کنه. 

من

صبح تا شببب تو کوچه ها ول بودم، با دوچرخه از منطقه زندگیمون کلی دور میشدم😬😬😬

انقدر تو ذل آفتاب بیرون بودم، انگار رفته باشم سولا 😂😂😂

کیفش برا من بیش‌تر بود در عوض. بچه های الان سوسولن😬😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱