2777
2789
عنوان

شوهر بی مسولیت

611 بازدید | 12 پست

بچه ها شوهر من خیلی بی مسولیته  اگه باهم قهر باشیم تا یک ماه قهر میمونه و با من حرف نمیزنه اگه من برم طرفش بی محلم میکنه   تو کارخانه ای کار میکنه که حقوقش خیلی پایینه و ۸ ساعتیه ولی شرکتی دیگه داره نیرو میگیره که حقوقش ۱۶ تومنه و ۱۲ ساعتیه  میگم برو اونجا  کار کن میگه نمیرم  بخدا دیروز دخترمو بخاطر اینکه نصف شهریه مدرسشو ندادیم برده بودنش دفتر مدرسه که خیلی خجالت کشیده بود  میگم برو کارخانه دیکه میگه اگه برم  اگه به هر نحوی اخراجم کنن یا کارخانه تعطیل بشه دیگه سرکار نمیرم  چون تو اجبارم کردی  و اینکه یه پراید قدیمی داره که میگم بفروش ثبت نام کن برای سایپا یا ایرانخودرو یه ماشین صفر بگیر میگه  ولم کن ماشین به اسم منه میگه خودت برو بفروشش  درصورتیکه اگه من برم بفروشمش  نابودم میکنه  میگه با مرد حرف زدی ولی خودشم نمیره هرچی اصرار میکنم فایده نداره  تا کی فقر و نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عرضه نداره که بره تو بورس  فقط میره سرکار ۸ ساعت میاد خونه میخابه

شوهر منم که رفته ضرر کرده پول عرق ریختن خودشو به باد فنا داده. ولی بهرحال به نظرم خدا رو شکر کن چون شرایط منم عین توهست با این تفاوت که شوهرم همین یه ذره پول رو می‌ره وام می گیره میندازه بورس و از بین می‌ره.برا منم دعا کن شوهرم از بورس بیاد بیرون راحت بشیم

چه ختمی عزیزم 

من زیارت حضرت معصومه  که دوبار حاجت گرفتم .دعای توسل که از طرف اموات و فرشتگان و جنیان هدیه کن به ۱۴ معصوم و جدیدا یه  دعایی که بنظرم خیلی قوی هست و کوتاه .(دعای رزق هست از صحیفه سجادیه از اینترنت دانلود کن توی دو روز که خوندم برای من خوب بوده .)تحت هیچ شرایطی نری سراغ دعانویس که خونه خراب میکنه آینده رو .فقط خودت دعا بخون