2777
2789

همسرم  رابطش با یک ادم  درجه یک بهم خورده ناگفته نماند این ادم جزز نیشو کنایه  و مسخره کردن  گریه ادمو دراوردن  کاره دیگه ای بلد نیست ذاتش 

الان همون ادم زنگ زده پشیمونم  بیا اشتی 

حالا نمیدونم بقیه داستان چیشد   میرن اشتی یا نه اصلا دوست ندارم بپرسم 

. ای خدا  من تازه راحت شدم  میدوم اشتی کنن من دوبا ه باید برم به زور همسرم  بمونم. خونشون چون تنهاست 😥🙄🙄🥺😖😖😖😖😖😨😨😨😰😰😰😰😰😰😥😥😥😥😥😥

شما باشید  چطوری از زیر زبون همسر میکشید ببینید چیشد قضیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرتو میگی؟ خب بچه هر کاریم بکنه نمیتونه با پدرو مادرش قهربمونه

خود  طرف قهر مرد  گفت حالم ازتون بهم میخوره   بی دلیل 

حالا بعد 2سال ارامش گرفتن زندگیم دوباره اژدها وارد میشود در زندگیم

استرس دارم بگه همچی حل   شد من بدبخت دوباره باید زبونشونو مسخره  کردناشونو تحمل کنم

ترس نداره که 

آشتی کردن بگو خودت میدونی اگه می خوای آشتی کنی ولی من دیگه اجازه نمیدم همچین آدم هایی به من نزدیک بشن یا پاشونو تو زندگیم بذارن 

چراااا گلم  خوب تو رفت و آمد نکن با همسرت حرف بزن

حرف حالیش نمیشه منطق خودشو داره زور میکنه اگه به حرفش گوش ندم کاری میکنه. اذیت بشم لج میکنه و قیافه و بی محلی میشناسمش   میدونم  زورگو

ترس نداره که  آشتی کردن بگو خودت میدونی اگه می خوای آشتی کنی ولی من دیگه اجازه نمیدم همچین آدم ...

غیر مستقیم  و مستقیم چند بار گفتممم به من بی احترامی کرده برای من تموم شده   اما انگار نمیشنوه حرفامو  جدی نمیگیره