2777
2789

من و نامزدم از طریق دوستم که خواهرشه آشنا شدیم 

چند ماهیه در ارتباطیم دیروز بدون هیچ مناسبتی خاصی برام باکس گل پراز گلای خوشگل و پاستیل و شکلات آورده بود برام 

بعد امروز خواهرش بهش پیام داد که اره چخبر و اینا من حس کردم که خبر داره از سوپرایز خودم بهش گفتم ک دیروز باهم بودیم و اینجوری خوشحالم کرد ...بعدش یجور بچگونه ای حرف میزد که انگار قهره با من بعد ازش پرسیدم قهری؟ خب میارم شریکی میخوریم پاستیلامونو گفت نخیر نمیخام😐 اصلا درک نمیکنم این رفتارشو فکر  میکردم خوشحال بشه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فازی😑😐

هنوز هیچی نشده فکر می‌کنی طرف بهت حسودی کرده بعدم سعی کن اگه پسر رو دوست داری این چیزا رو باز نکنی چون هنوز رسمی نشدید اگه خواهرش حس خطر کنه نمیزاره رابطه تون رسمی شه

هنوز هیچی نشده فکر می‌کنی طرف بهت حسودی کرده بعدم سعی کن اگه پسر رو دوست داری این چیزا رو باز نکنی چ ...

من فقط رفتاری که نشون داد برام عجیب بود ...خودمم نمیخواستم بگم چون احساس کردم میدونه گفتم بهتره ک خودم بگم فکر نکنه پنهون میکنم همه چیرو ازش