2777
2789
تکمیلی کن خیلی راحت میشی

کار همسرم فعلا فقط تامین اجتماعیه.

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

دوستای گلم میشه راهنماییم کنین 

من این ماه دوفاستون خوردم و آمپول hmgزدم و لتروزول خوردم پلی کیستیک هستم به نظرتون باردار میشم این ماه ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی سخته.چی بگم خواهر .ماکه یدونه داریم مردم ولکن زندگیمون نیستن.

دیه منو درک کن تازه من خداروشکر مشکل اصلی از شوهرمه وگرنه زیر گوش شوهرم خونده بودن طلاقش بده بره

بیه تکمیلی خیلی کمکه ماهم اگه نداشتیم نمیرفتیم دنبالش واقعا هزینه ها زیاده

ما برج یک چقدر خوشحال بودیم .چون تو روزای موعدم لکه بینی فقط داشتم منم رفتم که فلاکس زعفرون خوردم دیدن باز خونریزی نکردم.بعد مادرن برام بی بی اورد هاله انداخت باز دوتا دیگه زدن باز هاله انداختن.رفتم ازمایش بتام ۱۸.۸شد مشکوک زدن۵ روز بعد رفتم گفتم حتما باردارم.الان بتام رفته بالا.تیتراژ دادم بتام ۵ شد.اینقدر خورد تو ذوقم.اینقدر گریه.

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
دوستای گلم میشه راهنماییم کنین  من این ماه دوفاستون خوردم و آمپول hmgزدم و لتروزول خوردم پلی ک ...

برات سونوگرافی ننوشته ببینم چند تا فولیکول داری؟من پارسال از ایتا میزدم سونو می‌دادم اگه شوهرت مشکل نداشته باشه استرس نداشته باشی میشی چرا نشی

دیه منو درک کن تازه من خداروشکر مشکل اصلی از شوهرمه وگرنه زیر گوش شوهرم خونده بودن طلاقش بده بره

اووف من به طلاق هم رسیدم تا دادگاه رسیدیم ولی خداروشکر برگشتیم سر زندگی

ما برج یک چقدر خوشحال بودیم .چون تو روزای موعدم لکه بینی فقط داشتم منم رفتم که فلاکس زعفرون خوردم دی ...

عزیزم توکلت به خدا باشه واسه رشد فولیکولت انجیرخشک با آب هویج زیاد بخور 

دوستای گلم میشه راهنماییم کنین  من این ماه دوفاستون خوردم و آمپول hmgزدم و لتروزول خوردم پلی ک ...

انشالله که میشی.عزیزم استرس مثل سمه 

عزیزم توکلت به خدا باشه واسه رشد فولیکولت انجیرخشک با آب هویج زیاد بخور 

همیشه میخورم

اووف من به طلاق هم رسیدم تا دادگاه رسیدیم ولی خداروشکر برگشتیم سر زندگی

من فامیلای شوهرم تهدیدم میکردن شوهرم چیزی نمی‌گفت بعد یه مدتی شوهرمم شروع کرد گفتم فریم آزمایش اگه مشکل فقط منن بودم طلاقم بده رفتیم گفت شوهرت اصلا اسپرم نداره که بچه دار بشی 

برات سونوگرافی ننوشته ببینم چند تا فولیکول داری؟من پارسال از ایتا میزدم سونو می‌دادم اگه شوهرت مشکل ...

نه ننوشت فقط گفت اقدام کن شوهرم هنوز آزمایش نداده 

خداکنه عزیزم انشالا بشههه یک سال ونیم اقدامم

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

انشالله که میشی.عزیزم استرس مثل سمه 

ممنونم عزیزدلم انشالا 

نه ننوشت فقط گفت اقدام کن شوهرم هنوز آزمایش نداده  خداکنه عزیزم انشالا بشههه یک سال ونیم اقدام ...

نه حتما شوهرت آزمایش بده دوستم ۳ سال نشد شوهرش آزمایش نمی‌داد این همه آمپول و دارد خورد آخرش فهمید شوهرش مشکل داره مردا بخاطر تغذیه و استرس اوضاعشون خراب تر از خانوماس

من فامیلای شوهرم تهدیدم میکردن شوهرم چیزی نمی‌گفت بعد یه مدتی شوهرمم شروع کرد گفتم فریم آزمایش اگه م ...

عجب .خدا انشالله جوابشونو بده

نه ننوشت فقط گفت اقدام کن شوهرم هنوز آزمایش نداده  خداکنه عزیزم انشالا بشههه یک سال ونیم اقدام ...

انشالله بشی