2777
2789
عنوان

بلوغ و رشد قدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ماست بیزاره. ورزش هندبال میره

هندبال زیاده تاثیر نداره ورزش های کششی انجام بده سرچ کنید میاد 

اگر ماست دوست نداره شیر و پنیر و دوغ و اینا بخوره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اره والا. پسر منم همین سن ۱۲۳  قدشه

به خدا یه لحظه گفتم پس چقدر دختر من کوتاهه آخه من میبرمش چند ماهی دکتر غدد نگفت کوتاهه کل آزمایش‌ها و عکس دستش هم نرمال بود فقط مولتی داده

سلام ببخشید دخترتون پریود شده؟

اولین لکه بینی بردمش دکتر

آمپول زد دو هفته بعد انگاری پریود شده باشه تماس گرفتم با دکتر گفت بخاطر آمپوله و دیگه نشد امروز ۴امین آمپولش میزنم

قدش عالیه  دختر من 8سال و 5ماهشه به 130نرسیده هنوز چرا اینطوری نگرانی پس ؟ بلوغ زودرس یعنی چ ...

بلوغ زودرس یعنی قبل سن نرمال بلوغ بشه و پریود بشه بعد از پریودی هم‌رشذ قدی خیلی خیلی کم میشه و استپ

جدی فقط ماست؟شیر و....؟ورزش؟🥲

من نمیدونستم ماست باعث افزایش قد میش

اضلاا کاری نکردم من خیلی ب ماست علاقه دارم دیگ رشدم خیلی زیاد شد مامانم برد دکتر گف والا برا کوتاه کردن قد چیزی نداریم🤣 ولی یه لیست داد گف ما اینارو میدیم بدن بچه ها قد بلند شن شما اینارو نده

ک اصلی ترینش ماست و شیر و گوجه بود 🤣ک من عاشقشووونم

اولین لکه بینی بردمش دکتر آمپول زد دو هفته بعد انگاری پریود شده باشه تماس گرفتم با دکتر گفت بخاطر آ ...

اهان پریود شده؟؟چه زود  ولی رشد میکنه بازم  متخصص غدد خوب ببر 

آره ۸ سال و ۸ ماه مرداد ۹۳ نگران نباش تا وقتی علایم بلوغ نداره.آخه دختر من جهش رشدی داشت قبل بلوغ

علایم بلوغ چیا هست؟!خب شاید مدل رشد دختر شما همینه. یهو رشد میکنه. 

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
من نمیدونستم ماست باعث افزایش قد میش اضلاا کاری نکردم من خیلی ب ماست علاقه دارم دیگ رشدم خیلی زی ...

چه جالب من بچه هام روزی سه ایوان تقریبا شیر میخورن  پس ماست هم زیاد بدم بهشون  

من ۱۸ سالمه ۱۵۵ ام این ۸ سالشه بعدش خودتون بلند نیستید انقد اعتماد بنفسشو بیارید پایین

عزیزم دخترم طبق میانگین قد من و باباش باید حداقل ۱۶۳ بشه و بخاطر بلوغ زودرسش ممکنه کوتاه بمونه منم نگرانیم اینه کمک بشه به قد نرمال خودش برسه