2777
2789
وای عشقتون پایدار چه قشنگ کاش شوهرای ماهم این مدلی بودن البته توام خوبی حتما که این کارا رو میکنه من ...

منم زیاد خوش اخلاق نیسم در برابر تموم اینکاراش تو مهمونی یکم اخم میکنم ولی تهش خندم میگیره اما میام خونه دعواش میکنم ولی نمیفهمه چون خیلی شیطونه دیگ ولش کردم خدا ی روزی ی نگاهی بهش بکنه 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنه کارای جنتلمنانه انجام بده ولی اونا خیلی برام مهم نیست فقط احترامی که بهم می‌ذاره برام ...

اوه متل منم همینطوره بخصوص جاهای عمومی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب الان که پاک شده باهم برید جاهایی که خاطرات اون دوران براتون زنده بشه عزیزم این موضوع خیلی کمکتون ...

بد نیستیم باهم ولی عاشقانه هامون کمن تصمیم داریم بریم مشهد چون ماه عسلمون مشهد بود اگه پولش جور بشه 

همیشه جوری نگام میکرد انگار من یکی فارغ از بقیه دخترای دنیام

تو جمع مدام موهام بوس میکرد جلو خانواده و دوستام خیلی احترام میذاشت بهم 

فعل هام گذشته اس چون جدا شدیم 

بد نیستیم باهم ولی عاشقانه هامون کمن تصمیم داریم بریم مشهد چون ماه عسلمون مشهد بود اگه پولش جور بشه& ...

ان شاالله به حق امام رضا که جور میشه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
همسر منم بیشتر از ابراز علاقه به حمایت رفتاری معتقده  من ۶ ماه بعد عروسی ام اس و تشنج فوکال گر ...

اخی عزیزم .... منم کنار همسرم خیلی چیزام یادم میره ....  مثل ویلچری بودن قد گوتاه بودنم حس نمیکنم فقط وقتی مامانم و خاله هام میبینم یادم میندازن که شوهرم ازم سرتره و باید مثل گرگ زخمی ازش مراقبت کنم نقاپنش    منم تو دلم میگم اگر ب حرف شما برم زندگی نمیشه شبیه فیلم ترسناکا میشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اینا رو‌کجا میدن ، برم بیارم یدونه😢

بدی هم داشته که تحمل کردم واسه همینه که میگه زندگیشو مدیونه بهم موقع سختی کنارش بودم ورشکست شده بود باپدرمادرش زندگی کردم رفتم یمدت خونه برادرش کنارجاری زندگی کردم 3-4سال لباس نخریدم حتی معتاد شد کنارش موندم ترک کرد گل بی عیب خداست

بدی هم داشته که تحمل کردم واسه همینه که میگه زندگیشو مدیونه بهم موقع سختی کنارش بودم ورشکست شده بود ...

والا شوهرمنم ورشکست شد با هیچیش ساختم با مشروب خوردنش با بی پولیش ولی اخرشم دستمو گاز میگیره ومیگه وظیفت بوده😔

فقط لبخند بزن 🫶🏻