2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیییی ننه جان😍😍😍دخمل خوجل

ماشالا هزار ماشالا عزیزم خداحفظت کنههه از چشم بد به دور باشی زیبا😍🧿

خیلی جیگره مژه هاشوو،موهاشو🤩ننه دستشوو😍😂.....خیرشو ببینی عزیزممم

اینو فقط باید گذاشت لای نون بخوریش جیگرو😍😍😃🥺❤❤🌱

لطفا هرموقع پسردار شدم اینو بدین عروسم‌شه باتشکر😂🙏

آیییی ننه جان😍😍😍دخمل خوجل ماشالا هزار ماشالا عزیزم خداحفظت کنههه از چشم بد به دور باشی زیبا😍🧿 ...

😍😍😍😍😍😍😍وای مرسی گلی از این همه لطف ،😘😘😘 ان شاالله مجرد که نیستی😂😂من منتظرما 

جاریم خیلی برام کلاس میذاره که پسرش قراره دخترمو بگیره ،😂البته تو رویای ماها 

اینا بزرگ‌شن خدا میدونه قسمت و سرنوشتشون چی باشه 

😍😍😍😍😍😍😍وای مرسی گلی از این همه لطف ،😘😘😘 ان شاالله مجرد که نیستی😂😂من منتظرما  جاریم ...

بوووس به لپ دخترت و خودت😁😁😘

هستم😂😂😁ولی نوبت زدم واسه خواستگاری از دخترت..ای جان چ مادر زن خوبی😂😘

نه عزیزمم من دیگه دخترتو نشون کردم واسه پسرم😍😂بزارش واسه خودم

اره واقعا اینا که شوخیه ایشالا هرجی صلاح و خیرشونه رقم بخوره واسشون😍😍🌱

بوووس به لپ دخترت و خودت😁😁😘 هستم😂😂😁ولی نوبت زدم واسه خواستگاری از دخترت..ای جان چ مادر زن خوب ...

😂😂😂قند تو دلم آب شد از فکر مادرزن شدن 😂😂😂همیشه تو رویام با عروسم دست به یکی میکنم 😍ولی وقتی قربون صدقه ی پسرم میرم ،میگم حالا میخواد بیاد تو رو ازم بگیره 😬خدا کنه مادرشوهر بدی نشم 

عزیزم دیدم اسم گل دخترو میتونی حذف کنی😍ریم نزدم که نمونه

مرسیی

ای جانم چ اسم خوشگلی 

وای جدی؟:/ نمیدونم چطور دلش اومده ب این خوشگل بگه زشت،،،زشت دل سیاهه بعضیاس که حرفو تو دهنشون نزه نمیکنن و راحت دل یکیو ازرده میکنن....بیخیال این حرفاوچرندیات باش مطمعنم از حسودی گفته این حرف زشتو😕😕😢

یا بچش زشت بوده یا خودش👍😁😡

😂😂😂قند تو دلم آب شد از فکر مادرزن شدن 😂😂😂همیشه تو رویام با عروسم دست به یکی میکنم 😍ولی وقتی ق ...

ای جانم 🤩اره حس خوبیه بهتر از مادرشوهر شدنه😂😂ولی خو هرکدوم قشنگی خودشو داره که ی عده زیادی بزرگ کردن این مقام محترمو و تو سایت هرروز دعوا دارن باهاش😂😂

خدا گل پسرتو حفظ کنه واست عزیزم

نه والا خیلی مهربونی کلی بهددلم نشستی😁😃از اون مادرشوهر پایه هایی عاا

عزیزم دیدم اسم گل دخترو میتونی حذف کنی😍ریم نزدم که نمونه مرسیی ای جانم چ اسم خوشگلی  وای جد ...

اخه به نظرشون پسرم خوشگل تره !بعد اومده میگه که چرا دخترتون زشت تر !از پسرتونه !؟ من و شوهرم با هم‌گفتیم وای دلتون میاد 

بعدم شوهرم گفت بهش حالا خوبه ما بگیم دو تا بچه های شما چرا زشتن 😂😀قشنگ وا رفت ،دیگه جرات نداره از این حرفا بزنههیچ بچه ای زشت نیست ولی مادرشون باید میشست سر جاش ‌

ای جانم 🤩اره حس خوبیه بهتر از مادرشوهر شدنه😂😂ولی خو هرکدوم قشنگی خودشو داره که ی عده زیادی بزرگ ک ...

جانت سلامت 😘انرژی یه هفته م رو از پیامای امشبت گرفتم‌😍😂اومدم انرژی درمانی 😂ممنون عزیزم .ان شاالله که باشم 😂

جانت سلامت 😘انرژی یه هفته م رو از پیامای امشبت گرفتم‌😍😂اومدم انر ژی درمانی 😂ممنون عزیزم .ان شاال ...

😘🥰....قربونتت قابلتو نداشت😄.خوشحال شدم از هم صحبتی باهات😍😍

ایشالا

اخه به نظرشون پسرم خوشگل تره !بعد اومده میگه که چرا دخترتون زشت تر !از پسرتونه !؟ من و شوهرم با هم‌گ ...

ای بابا😶چی بگم والا😕🥺

خوب حوابشو دادین🤣تا باشه دیگه این حرفارو نگه

به خودتون رفتن یا همسرت؟