2777
2789
عزیزم منم یه زمانی شیش تا بچه میخواستم 😍ولی دیروز دکتر بهم گفت به بچه سوم فکر نکنم 🙈دلم واسه باردا ...

فداسرت عزیزم اگه واسه سلامتی خودت ضررداره اشکالی نداره خداروشکر که دوتا خوشگل و سالمشو داری🤍🤍خیلیا تو حسرت یه دونشم موندن.ایشالا بعدا بازم شرایطش میاد باردار میشی توکل بخدا🌱🌱خیرشونو ببینی الهی،منم خیلی دوست دارم بچه هارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😘😘😘😘 دو ساعت زدم آپلود شه یه لحظه رفتم بیرون حذف شده بود ،صبح یه فیلم درست و درمون ازش میگیرم بر ...

عه فداسرت عزیزممرسی زحمتت شد😍😍🥲🤍باشه عشقم،منتظرم😍 تگم کن لطفا یادم باشه

شبت بخیر مهربونم

فداسرت عزیزم اگه واسه سلامتی خودت ضررداره اشکالی نداره خداروشکر که دوتا خوشگل و سالمشو داری🤍🤍خیلیا ...

اخه مشکل جسمی نیست که رفع بشه ،من افسرگی خیلی شدید میگیرم بعد زایمان .خیلی عذاب میکشم ،دکتر اعصاب و روان رفتم ،گفت بارداری بعدی بدترم میشی پس دیگه به بچه فکر نکن ،گفت دوتا داری خوبه دیگه 😂

اخه مشکل جسمی نیست که رفع بشه ،من افسرگی خیلی شدید میگیرم بعد زایمان .خیلی عذاب میکشم ،دکتر اعصاب و ...

عزیزممم🫂🫂بیخیالش پس فعلا،سلامتی خودت مهمتره به قول دکتر شما ک دوتا داری خداروشکر کن،الانم ک اکثرا دوتا دارن😁😁😁حالا ایشالا بعدا شرایطت ک اوکی شد 

افسردگی پس از زایمانه؟چطوریه؟

راستی عزیزم با اجازت تاپیکاتو که دیدم یگیشون بود که برادرتون فوت کردن،خدارحمتشون کنه عزیزم،روحشون در ارامش باشه🌱🌱🙏خواستم بهت تسلیت بگم

جوون بودن؟چرا فوت شدن؟اگه اذیت میشی نگو