2777
2789
عنوان

عفونت شدید گوش

10803 بازدید | 19 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید، گوشمو با گوش پاک کن خیلی خاروندم بعد فرداش گوش درد و گوشم کیپ شد ، رفتم دکتر با ساکشن جرماشو کشید تا شب خوب بودم فرداش گوشم عفونت شدید گرفت با درد شدید با خون و چرک، دوباره رفتم ساکشن و بهم یه عالمه امپول و پنی سیلین داد ، خودم سرخود اموکسی کلاو و آزیترومایسین هم خوردم ، ولی بازم گوشم پر از عفونت و ترشحه 

لطفا اگه میدونید بگین چیکار کنم ، آبروم رفته از بس که هیچی نمیشنوم

ای خدااااااا😭😭😭منم دیگه نمیدونم چیکار کنم.هرچقد دکتر رفتم میگن هیچیش نیست.اما اونقد میخاره که نگو

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

سلام یه راه کار ساده اما اساسی.‌..

یک تیکه زغال بزار گداخته و قرمز بشه بنداز تو یه شیشه رب که ته اون رو با زغال خاموش پوشاندی...

بعد گوش ت رو بگیر تا با گرمای زغال عفونت گوش ت خوب شه البته هر چی مداومت داشته باشی زودتر خوب میشی...

اینو یه دکتر طب سنتی گفت!!!

❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مثل من عفونت قارچ گوشی داری که هیچوقت درمان نمیشه باید مواظب باشی و شش ماه باید قطره گوش استفاده کنی که خوب شه

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
سلام یه راه کار ساده اما اساسی.‌.. یک تیکه زغال بزار گداخته و قرمز بشه بنداز تو یه شیشه رب که ته او ...

به یکی از بچه های نی نی سایت گفتم و انجام داد بعد نوشته بود خدا خیرت بده مثل آب رو آتیش بود برام

❤❤❤
شیشه رب که ته اون رو با ذغال  خاموش پوشاندب یعنی چجوری؟

یعنی چند تا تیکه زغال خاموش بنداز داخل شیشه رب بعد زغال گداخته بنداز روشون و گوشت رو بزار دم شیشه تا ّاز حرارتش عفونت کمتره و گوش ت خشک شه...

اگه زغال گداخته بیافته کنار شیشه و یا ته شیشه شیشه می ترکه ‌..حتما باید روی زغال خاموش باشه

❤❤❤

وای خدای من! این چه راهکارهاییه! عزیز شما باید برید دکتر!!!!! لطفا اگر همچین مشکلایی دارید اینجوری پشت گوش نندازید

این سایت دکتر بیاضیانه که متخصص گوش و حلق و بینیه! حتما شماره تماسش رو پیدا کنید وقت بگیرید ازش https://enttehran.com/

ای خدااااااا😭😭😭منم دیگه نمیدونم چیکار کنم.هرچقد دکتر رفتم میگن هیچیش نیست.اما اونقد میخاره که نگو

منم همینطورم انقد میخارونم که هر چند روز یه بار بیرون سوراخ گوشم زخم میشه و عفونت میکنه داره یه سال میشه😩😩😩

شما چیکار کردین؟ بهتر شدین؟؟