2777
2789

من واقعا بریدم دیگه توان ندارم چرا معلما اینقدر درک نمیکنن میگن ما نگران ایندتون هستیم توروخدا نگران نباشید فقط مارو درک کنید چطوری یه کتابایی رو که همه ی سال درس دادن رو من بشینم تا فردا صبح بخونم خسته شدم نهایی هستم انتخاب رشته دارم واقعا حساسه کاش وقت میدادن بین هر امتحان فردا امتحان علوم پنج درس و سوالاتشون رو همین امروز فرستاد رو بخونم واسه فردا واسه شنبه ریاضی کل کتاب یکشنبه سه تا امتحان سخت دارم از کل کتاب و دوشنبه سه شنبه و چهارشنبه امتحان استانی دارم با املای زبان انشا و املای ادبیات من چطوری واس فردا ۲۹۳ تا سوال رو بخونم واسه فردا؟نگید پس چرا تو نی نی سایت هستی الان من هنوز با لباس مدرسه هستم دیشب هم نخابیدم الانم سرم داره میترکه و امروز سه تا زنگ هیچی ب هیچی کتابامون تموم شد دیگه هیچی نداریم اگه نیایم هی تهدید میکنن نوبت دوم صفر براتون عکس میزارم الان از تهدید مدیرمون البته یدونه نیست زیادن ولی من فعلا یکی رو میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه در طی سال باکلی وقت خونده بودی الان راحت بودی فقط برای شما نیست ک همه اینجورین چطور بعضیا ممتاز میشن؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خوب اگه در طی سال باکلی وقت خونده بودی الان راحت بودی فقط برای شما نیست ک همه اینجورین چطور بعضیا مم ...

بخدا منم معدلم ۱۹.۷۹ هس ولی یه جوری بهم فشار وارد کردن که نمره ی ریاضیم رو که همیشه ۲۰ میگرفتم ۱۹ گرفتم

دیگه عزیزم درس خوندن همینه 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید