2777
2789

بنظرتون خانمایی که منشی یه بخش بیمارستان هستن یا قسمت پذیرش بیمارستان هستن از لحاظ وجهه اجتماعی شغل باکلاسیه واسه یه خانم؟! 🙄( من بی حرمتی توهین نمیکنم خدایی نکرده ؛ فقط سوال پرسیدم)

اره خوبه

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم شاغل تو هر شغلی که باشه 100 برابر خانم خانه دار وجه اجتماعی استقلال مالی شخصیتی بیشتر داره 

(توهین نشه نظرمو گفتم)

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

بله کلا با ارباب رجوع ارتباط زیادی دارن برای همین یه آدم اجتماعی میخاد کارشون زحمت و سردرد داره 

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜

یکسری شغل های محدود هستن که مثلا باکلاس حساب میشن 

اونم بنظرم بیشتر به خود شخصیت ربط داره نه جایگاهش 

هر کسی در هر جایگاهی تلاش کنه واقعا قابل ستایش هست 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خانم شاغل تو هر شغلی که باشه 100 برابر خانم خانه دار وجه اجتماعی استقلال مالی شخصیتی بیشتر داره  ...

😐قشنگ رسمن به خانه دارا توهین کردی دیگه لعنتی ما وقتمون رو برای پرورش بهتر بچه هامون میزاریم

😐قشنگ رسمن به خانه دارا توهین کردی دیگه لعنتی ما وقتمون رو برای پرورش بهتر بچه هامون میزاریم

نه واقعا من تو عمرم هرچی بچه ای دیدم که مادرش شاغله واقعا نستقل تر و بهتره از هر لحاظ