2777
2789
عنوان

‌من چیکار کنم با این مرد

340 بازدید | 11 پست

اقا یکیو دوست دارم اصن بهم توجه نمیکنه   تو حرفاش حرف از اینده میزنه ولی توجه نمیکنه ولی خب از ایناس که میشه روش حساب باز کرد حرف دلمو بهش زدم گفت میخوام خونه بگیرم  یکم بهم فرصت بده مشغولم ولی خب حتی تو تعطیلاتم توجه نمیکنه   به نظرتون جه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فرصت بده خونشو بگیره

اخه وقت داره بره اینستا استوری ببینه استوری بزاره وقت یه پیام خشک و خالی به منو نداره؟تموم این حرفارو بهش زدم جز اینکه گفت اگه من ارزشی دارم صبر کن حرف دیگه نزد 

بگو تا تو بری فکراتو بکنی..منم میرم هنرما یاد بگیرم..پا پی مرد جماعت نشو..سر بلند کنی وابسته شدی..و ...

اره موافقم من اصن کلا هیچی نگفتم زدم همه چیمو پاک کردم که به کارش راحت برسه

اگه بی توجهی رو میتونی تحمل کنی بمون،چون سخته،دیدم که میگم،جز اینکه پول داشته باشی خودتو با پول سرگر ...

والا نمیتونم تحمل کنم هم دوسش دارم هم حس میکنم دوسم نداره وقتیم بهش گفتم گفت تو جا من فکر نکن من دوست دارم ولی اخه این چه دوست داشتنیه که از من خبری نداره  میگه من مثل بقیه پسرا نیستم  درگیر کارم 

اره موافقم من اصن کلا هیچی نگفتم زدم همه چیمو پاک کردم که به کارش راحت برسه

حس کردم دلش جایی گیره..مگرنه به پسر جماعت بگی دوست دارم..اگه بهت حس داشته باشه..رو هوا میقاپه تورو..میگه خونه هم بعد میگیرم

.

حس کردم دلش جایی گیره..مگرنه به پسر جماعت بگی دوست دارم..اگه بهت حس داشته باشه..رو هوا میقاپه تورو.. ...

دلش جایی گیر نیست ولی اینکه شیطونی کنه یا از من خوشش نیادو نمیدونم  ولی واقعا درگیره کاره اما مردم ازدواج میکنن کارم میکنن به زنو بچشونم توجه میکنن اینکه کار شاقی نمیخواد بکنه

اخه وقت داره بره اینستا استوری ببینه استوری بزاره وقت یه پیام خشک و خالی به منو نداره؟تموم این حرفار ...

تو ابمنمکی 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
والا نمیتونم تحمل کنم هم دوسش دارم هم حس میکنم دوسم نداره وقتیم بهش گفتم گفت تو جا من فکر نکن من دوس ...

بنظرم بدرد نمیخوره،کیس مناسب تر میتونی پیدا کنی،شوهر من یکم بی تفاوته،من که خیلی دارم اذیت میشم،گاهی میزنم به سیم آخر