2777
2789

بچم سه ماهشه، هم رفلاکس شدید داره هم کولیک. شیر خودمم میخوره، اما وزنش کمه و احساس میکنم شیرم کافی نیست

قبلا آپتامیل و نان بهش دادم، هیچکدوم بش نساختن

مامانا، لطفا شیرخشکی که مناسبه بهم معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم رفلاکس داشت و کم وزن بود تا یه مدت نان اچ آ

بهش میدادم.

چون برای بچه هایی که حساسیت و رفلاکس اینا دارن خوبه.

بعد کم کم هرچندماه که بزرگتر میشد دکتر بجای اچ آ

نان ۱ و ۲ براش تجویز کرد.

یه بار یه شیرخشک خارجی نوشت براش یه چندروزی استفاده کردم دیدم اصلا نمیخوره .دکتر گفت همون نان رو ادامه بده پس.شیر مادر هم فقط یکماه خورد.دیدم چون رفلاکس داره خودم نباید خیلی چیزارو بخورم.خیلی آزار دهنده بود و اینکه با شیرمادر خوب وزن نمیگرفت.فقط شیرخشک دادم بهش.

شیر خشک رو از ۱۰ میل دکتر شروع کرد تا کم کم اضافه کردیم بعد براش

دکتر به دخترم‌بی بی کر  و کولیکز داده بود.

البته یادم نیست که تو چندماهگی این قطره هارو شروع کرد براش.

دکتر گفته بود سر ساعت و به مقدار مشخص بهش شیر بدیم

بعداز شیر حتما اروم بادگلوشو بگیریم.

تا چنددقیقه بعداز خوردن شیر حالت ایستاده تو بغلمون نگه داریم و آروم پشتشو بمالیم(جوری بغلش کنیم سر بچه رو سینه پدریامادر قرار بگیره)

محکم قنداقش نکنیم.از دادن آب قند و نبات داغ به بچه اجتناب کنیم.

تشک بچه رو روی سطحی با شیب کم قرار بدیم (یعنی سطح شیبدار ملایم باشه تا سر بچه نسبت به بدنش یکم بالاتر قرار بگیره)

از تکان دادن شدید بچه بپرهیزیم.

من دخترم رفلاکس داشت و کم وزن بود تا یه مدت نان اچ آ بهش میدادم. چون برای بچه هایی که حساسیت و رفل ...

نمیدونستم مادر بچه رفلاکسی باید رژیم بگیره؟ چه رژیمی؟ من سه تا دکتر بردم، هیچکدوم چیزی نگفتن!

من دخترم رفلاکس داشت و کم وزن بود تا یه مدت نان اچ آ بهش میدادم. چون برای بچه هایی که حساسیت و رفل ...

بعد من از همون دو هفتگی بهش کولیک از و آنتی رفلاکس و هر دارویی بدی دادم البته با تجویز پزشک که هیچ فایده ای هم نداره

یکی از کارایی که واسه بچه رفلاکسی دکتر به من گفت خیلی مهمه تایم مشخص شیر دهی هست هر دو ساعت یه ربع کامل شیر بخوره و یا هر یک ساعت ۱۰ دقیقه بخوره

من بین وعده هایی که شیر خودمو میدم به بچم شیر خشک هم میدادم 

انشالله که دخترتون بهتر بشه و یه وزن گیری عالی داشته باشه

اها یه چیز دیگه با توجه به وزنش موقع تولد الان هم اضافه کرده ودر حال رشد هست دیگه

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊
نمیدونستم مادر بچه رفلاکسی باید رژیم بگیره؟ چه رژیمی؟ من سه تا دکتر بردم، هیچکدوم چیزی نگفتن!

چون غذاهایی که مادر میخوره روی شیرش تاثیر میذاره و نوزادهم داره از اون شیر تغذیه میکنه و قائدتا روی بچه هم تاثیر داره.

به من گفته بود ادویجات، غذاهای تند و ترش ،سبزیجات خام غذاها و حبوبات نفاخ،سیر پیاز ، و غذای سرخ کردنی و چرب وسنگین و آب میوه های بازاری و مواد غذایی که نگهدارنده دارن نخورم.من تو اون یکماه،میوه رو بصورت کمپوت خونگی میخوردم.

به یکی از دوستام که نوزادش علاوه بر رفلاکس ؛آلرژی داشت دکترش گفته بود که گوشت و لبنیات هم اصلا نخوره.

خیلی شرایط سختیه.

درضمن اگه مادر دارویی هم مصرف میکنه باید با دکتر اطفال مشورت کنه که آیا اون دارو برای بچه عوارض داره یانه.

چون غذاهایی که مادر میخوره روی شیرش تاثیر میذاره و نوزادهم داره از اون شیر تغذیه میکنه و قائدتا روی ...

ونوشیدنی های گازدار رو هم ممنوع کرده بود.گفت آب میوه طبیعی بخورم.

دقیقا این برنامه غذایی رو باید جوری اجرا میکردم که انگار خودم رفلاکس دارم و باید پرهیز غذایی داشته باشم و رو خوردنی هام تمرکز کنم و مراقب باشم.دکتر گفت فکر کن خودت رفلاکس داری.اونچه که برای تو ضرر داره قطعا برای رفلاکس بچه هم ضرر داره.

بعد من از همون دو هفتگی بهش کولیک از و آنتی رفلاکس و هر دارویی بدی دادم البته با تجویز پزشک که هیچ ف ...

اگه رشت بودین بهتون یه دکتر خوب پیشنهاد میدادم.

واقعا من از وقتی بچه مو بردم پیشش هم استرس خودم کم شد هم اطلاعاتم درمورد رفلاکس و روشهایمهار و درمانش بیشتر شد و هم حال دخترم بهتر شد.داروهایی هم دکتر اولی برای بچم نوشته بود و کلی اذیتش میکرد رو حذف کرد.

اصلا هم دارو و آزمایش الکی تجویز نمیکرد که بچه اذیت بشه