2777
2789
عنوان

چطور از پوستتون مراقبت میکنین؟

657 بازدید | 22 پست

من خودم از کرم های دور چشم، آبرسان و ضد آفتاب استفاده میکنم، روزی چند بار هم صورتم رو با آب میشورم... تو آب خوردن و استفاده از ماسکای طبیعی خیلی تنبلم🫣🫤

شما خانم گلا چه کارایی انجام میدین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با آب تنهایی که شستن تاثیری نداره

اگه جنس پوستتون رو میدونید حتما از شوینده استفاده کنید 

بعد از شوینده حتما تونر استفاده کنید 

بعد ضد آفتاب و دور چشم و مرطوب کننده یا ابرسان

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

صورتم با فوم مخصوص میشورم و بعدشم مرطوب کننده و ابرسان مناسب پوستم میزنم و هر ۲یا ۳روزی یه ماسک صورت و ماسک دور چشم میزنم و تایمایی هم که جوش میزنه صورتم کاسنی میخورم 

مارک های رو هم که استفاده میکنی بگو لطفاً و بگید راضی هستید یا نه 

من سیمپل استفاده میکنم شوینده 

تونر نیتروژنا

ابرسان بایودرما

ضد آفتاب بایودرما که تموم کردم متاسفانه اصلش دیگه نیس

الان ضد آفتاب سین بیونیم استفاده میکنم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ابرسان چی خوبه؟

بایودرما

من تقریبا دو هفته هست ماسک نشاسته و ماست میزنم و هفته ای یکبار هم بخور چای سبز میدم بخور چای سبز واقعا عالیه بعد بخور ماسک نشاسته میزنم بعد ماسک هم یخ چای سبز بعدشم آبرسان شب موقع خواب هم ماسک شراب