2777
2789

ترشی و شوری دوس دارم و اوایل از چایی بدم اومده بود الان خوب شدم میل به هرغذایی نداشتم و الان خوبم😄 از مرغ بدم اومده بود 

خوابالو شده بودم و عصرها سر درد میگرفتم و بچم پسره 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
ترشی و شوری دوس دارم و اوایل از چایی بدم اومده بود الان خوب شدم میل به هرغذایی نداشتم و الان خوبم😄 ...

عزیزم فرم شکمت چطوره نی نی کجای شکمته

زندگیم بچه هام♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار ماهگی به بعد فقططط تهوع داشتم یه چیزی مثل صفرا زرد رنگ معدم بدجوررر بهم ریخته بد میسوختت 

بعدشم اولین بارر شکلات صبحانه دلم میخواستت قاشق قاشق بزارم دهنم 

بعدشم که شش ماهگی به بعد یه دفعه شکمم بزرگ شد و بخاطر جنس پوستم که یکم شل بود وبلد نبودم مراقبت کنم کرم وروغن استفاده نکردم شکمم کلی ترک برداشت که شما از هیچ‌ کرمی دریغ نکنین لطفا 

و هفت ماه به بعد باز معده دردام سوزش سرمعدم خیلییی بد بود کس میکردم از زیر به بعدم فشار میارن دارن کم کم چاقو وارد میکنن 

چند بارر رفتم زیر سرم ودارو و.... خیلی شبا نشسته میخوابیدم گریم میگرفت 

و دست اخر یه فسقلی اومد بیرون راحت شدم:)

اینم بگم سعی کن زیاددد شیرینی جات وگرمی مصرف نکنی 

دیگه ویارداشتی هوس کردی اون بجای خودباید بخوری 

ولی زیاده روی نکن 

من بستنی وشکلات هرروز میخوردم دوست داشتم 

بخاطر همین بیشتر گرمم میشد از گرما عرق میکردم و وزنم بالا رفته بود بدنم خارش شدیدددد داشت درحدی که زخم میشد دیگه 

ببخشید لای پاهام ابر شده بودن دراون حد

اینم بگم سعی کن زیاددد شیرینی جات وگرمی مصرف نکنی  دیگه ویارداشتی هوس کردی اون بجای خودباید بخ ...

منم خیلی گرمایی شدم سریع حالم خراب میشه بستنی ام دوسدارم اضافه وزن دارم اصلا ویارم ندارم یبارم بالانیاوردم

زندگیم بچه هام♥️
فرم شکمم اگه شکمت پهن و یه دست باشه میگن پسره  اگه برامدگی وتیز باشه دختره به من که اینجور گفت ...

من‌واسه دخترم پهن وشل بودافتاده بوداصلامشخص نبودالان مثل توپه

زندگیم بچه هام♥️
منم خیلی گرمایی شدم سریع حالم خراب میشه بستنی ام دوسدارم اضافه وزن دارم اصلا ویارم ندارم یبارم بالان ...

خداروشکر که نداری بخاطر اضافه وزنت بادکترت مشورت کن زیاد برات مولتی ویتامین ننویسه واین که زیاد یجا نشین تحرک داشته باش البته خیلی اروم وملایم قدم بزن  من فعالیت نداشتمم بعدش خیلیییی پشیمون شدمم بخاطر اضافه وزن البته طبیعیه دیگه‌ تو فقط مواظب نی نی کوچولوی قشنگت باش هرچی هم هوس مرد بخور مهم نیست بعدا کم میکنی مگه چندبار حامله میشی نزار مهم اون فندق کوچولو وخودتی همه استرساو غماروهم بریز دور😊

عزیزم فرم شکمت چطوره نی نی کجای شکمته

سمت چپه و شکمم توپیه 😁

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
خداروشکر که نداری بخاطر اضافه وزنت بادکترت مشورت کن زیاد برات مولتی ویتامین ننویسه واین که زیاد یجا ...

فدات گلم ممنون مهربونم .تحرک ک خیلی دارم بچه کوچیک دارم اینقدخسته میشم 

زندگیم بچه هام♥️