2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکنون که از روزگار سختی به راحتی رسیده ای زندگی گذشته و دوستان قدیمت را فراموش مکن و از آنها دستگیری نما و در پرداخت بهای تجربه های با ارزش و ماندگار دریغ مکن تا موفقیتهایت روز به روز افزون گردد و به اوج سعادت و خوشی برسی.

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
خواستی میگیرم  البته من ف ال حافظ میگیرم

میشه شما برامنم بگیری. منم براشمامیگیرم.کتابشو دارم خودمم ولی میخوایم کس دگه بگیره برام😢

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

میشه شما برامنم بگیری. منم براشمامیگیرم.کتابشو دارم خودمم ولی میخوایم کس دگه بگیره برام😢

شما انسان بلندپروازی هستی و همین بلندپروازی ها باعث می شود در دام غم و غصه های کذایی اسیر شوی. به جای خیالبافی و بلندپروازی از همین امکاناتی که در اختیار داری استفاده بهینه و مطلوب به عمل آور که به آنچه می خواهی بی هیچ تردید می رسی.

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
برای منم میگیری عزیزم؟ 

غم و اندوه بیهوده برای کاری که فایده ای برایت ندارد کاری ابلهانه است به دشمنان خود اعتنایی نکن  هر کار بزرگ و خطیر، مشکل و دشواری است نخست جوانب کار را بسنج و سپس شروع به کار کن

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉