2777
2789
ممنون میشم

بخت و اقبال بر در میکوبد هوشیار باش و مراقب باش تا از ان به خوبی محافظت کنی و به اسانی ان را عز دست ندهی ،مغرور و خودپسند نباش در روزگار سعادت خود را فراموش نکن و با مردم به خوبی رفتار کن

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم

توقع خیلی زیادی از روزگار داری 

و دلت میخواد بدون دردسر به همه چی برسی این خیالی بیش نیس بدون سعی و کوشش کار به جایی نخواهی برد 

خودت آینده ات را بساز تا از بلا و فقر رهایی پیدا کنی

توقع خیلی زیادی از روزگار داری  و دلت میخواد بدون دردسر به همه چی برسی این خیالی بیش نیس بدون ...

منم فا  ل میخوام میشه برام بگیرین حمد و توحید و صلوات فرستادم

ممنونم

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

این ف الی ک گرفتم با نیتی ک مد نظرت بود ربط داشت ؟ 

اینو واسه این پرسیدم ک امتحان کنم با چه روشی بهتر جواب میگیرم 

اخه من ب کتاب حافظ خیلی اعتقاد دارم 

حس میکنم خدا به جورایی با این کتاب باهام حرف میزنه 

البته من هر زمان ک دلم بگیره میرم سراغ حافظ ولی خداییش دقیقاااا حرف دلمو میزنه 

منی ک نیت نمیکردم جوری جوابمو میداد ک انگار یکی پیشمه و داره باهام حرف میزنه

ولی تو حالت عادیم چیزای بی ربط میاره 

غم و اندوه بیهوده برای کاری که فایده ای برایت ندارد کاری ابلهانه است به دشمنان خود اعتنایی نکن  ...

میشه برای منم بگیری 

《می گویند فردا بهتر خواهد شد اما مگر امروز فردای دیروز نیست》
میشه برای منم بگیری 

از کینه و حسد دشمنان دور باش. به دنبال اهداف نا معلوم نرو تا خود را دچار رنج و زحمت نکنی. از ریاکاران دور باش و خودخاهی را از وجود خود پاک کن  زود رنج نباش ،در برابر حوادث مقاومت کن

روز های خـــــوب  به خاطرات خوب تبدیل میشوند...... و روز های بــــد به درس های خـوب... 😇😉