2777
2789
عنوان

خواهرشوهرمو با کابل خیس بگیرم انقد بزنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دختر ارومی بودم تو مدرسه خیلی اروم

یبار یه دختره پشتم حرفی زد همجا پیچید بردنم دفتر 

صاف رفتم تو کلاسشون کشیدم زیر گوشش اومدم بیرون اونم ننه من غریبم بازی در اورد گریه کرد ولی در نهایت هیچ کاری نتونست بکنه محاکمه شم و از اون ببعد زنجیره دعوای من با آدمایی ک پشتم حرف میزدن شروع شد 

شروع کنی دیگه ادامه پیدا میکنه😂

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
یعنی موهاشو بگیری تو دستت با صورت روی آسفالت بکشیشون😂😂😂😂

با کلمات برو رو اعصابش 

تا بهت حمله کنه بعد بگو اول این شروع کرد تا بخوره بزنش🙂😂

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
چرا تو پریودی پروژه قتل و خودکشی و قطع ارتباط میچینم خدا میدونه 

هورمون ها بهم میریزع چون.من چکاپ دادم هورمونام بهم ریخته بود الان هورمون میخوره حوصله خودمم ندارم چ برسه ب دخالت ها و اذیت و حرفهای خواهرشوهر و مادرشوهر...

کجایی ک من دیگه زنجیره رو تکمیل کردم تو مرحله ی غولشم😂😂😂

من درسم خوب بود ولی به حجاب پایبند نبودم سر همین زیاد بچها سر ابرو و اینا زیر ابمو میزدن یا میگفتن دوست پسر داره😂

دیگه بمدت افتاده بودم رو دور سیلی زدن عمومم رئیس آموزش پرورش شهرمون بود مدیر کاری نمیکرد تعهد میگرفت اخرم انضباط کامل داد😂 

با کلمات برو رو اعصابش  تا بهت حمله کنه بعد بگو اول این شروع کرد تا بخوره بزنش🙂😂

بابا اینا ازین آدما هستن ک ببخشید برینی به یه طرف صورتشون ،اون طرف صورتشونم میارن میگن اینورم بریم🤣🤣🤣

هورمون ها بهم میریزع چون.من چکاپ دادم هورمونام بهم ریخته بود الان هورمون میخوره حوصله خودمم ندارم چ ...

بخدا سعی میکنم حرف نزنم هعیییی میگم الی خفه شو به مامانم زنگ نمیزنم که چیزی نگم ناراحت شه اغراق نمی کنم دست خودم نیست 

بابا اینا ازین آدما هستن ک ببخشید برینی به یه طرف صورتشون ،اون طرف صورتشونم میارن میگن اینورم بریم🤣 ...

🤣🤣این خیلی بده

من مستقیم به قتل فکر میکنم زجر کش نمیکنم😂

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
حدانلود با زجر بکش لذت ببری😂😂😂

من این فانتزی رو با پدر شوهر ایکبیریم دارم، دلم میخواد با کمربند بیفتم بجونش، لختش کنم ببندمش به درخت با شلنگ بزنمش، با پا انقدر بزنم تو صورتش، صورتش له شه پیر خرفت