2777
2789
عنوان

بچه ها گوشی مو دزد زد......

165 بازدید | 33 پست
رفته بودم شیرینی عیدمو بگیرم اونجا شلوغ بود حواسمم به بچمم بود کیفمم رو دستم بود اومدم تو ماشین بعده خرید متوجه شدم گوشی و کیف پولمو دزد زده چشمام داره کور میشه انقدر گریه کردم کمکم میکنید
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد فردا برو خدمات ارتباطی,سیم کارتتو بسوزون اگه گوشیت اندرویدی هس یه رمز نمیدونم چیه البته ازت میخوان ردیابیش میکنن گریه که فایده نداره ناراحت نکن خودتو .
من گناه می کنم و تو جورش را می کشی ... سندش ؟؟ طولانی شدن "غیبتت " … **اللهم عجل لولیک الفرج ** ^^^ خدای من زندگیم را به خودت گره بزن ،گره کور !
مهسا گمونم مخابرات بود یا اگاهی نمیدونم دقیق ولی یه رمز ای پی ازت میخوان بدی بشون ردیابی میکنن
من گناه می کنم و تو جورش را می کشی ... سندش ؟؟ طولانی شدن "غیبتت " … **اللهم عجل لولیک الفرج ** ^^^ خدای من زندگیم را به خودت گره بزن ،گره کور !
عزیزم اول سیم کارت بسوزون ، بعد برو کلانتری بگو گوشیتو دزدیدن ، اگه فیلم یا عکس خانوادگی هم داری تو شکایتت بنویس که چیا تو گوشیته ، کارتن گوشیتو ببر ، برو دادگاه شکایت بنویس ، هر وقت بعد هر چند سال یه سیم کارتی گذاشتن و روشن کردن دادگاه بهت خبر میده
کلانتری فایده نداره پیگیری نمی کنن، برو شکایت کن ، جزییات رو هم بگو ، بعدن اگه گوشیت جایی پیدا بشه یا هر اتفاقی برات دردسر میشه ، من برام اتفاق افتاده که میگم ، حتی ساعت سرقت رو هم بگو، اگه مدرک شناسایی هم داشتی که بردن اونم دقیق بگو