آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم. شما حرف بعدیتون هم صحیح هست ادب مرد به ز دولت اوست لطفا منو جایی تگ نکنید. دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم. شما حرف بعدیتون هم صحیح هست ادب مرد به ز دولت اوست لطفا منو جایی تگ نکنید. دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
your name خیلی قشنگ بود وقتی میرفتن جابه جا میشدن جالب بود
بله یکی دیگه هم دیدم« تغییرات آب و هوا با تو » زیبا بود
یکی دیگه هم بود اسمش یادم نیست ولی خیلی خوب بود راجب یه دختری بود که توی یه رستوران خانوادگی کار می ...
خیلی کلی هست اینی که میگید اگه دیدم هم یادم نمیاد