2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان لطفاً

146 بازدید | 19 پست

خانوما خیلی خیلی عذرخواهی میکنم از طرح این موضوع....‌‌

من یک سال ازدواج کردم و هنوز هم موقع نزدیکی درد دارم....

امروز رفته بودم دکتر برای معاینه و کلی درد گرفت و دکتره یه عالمه سرکوفت بهم زد که بیچاره شوهرت و چطوری تحملت می‌کنه 🥺🥺🥺

میخواستم بدونم هیچکس مشکل منو نداشته؟؟!

یعنی یه روزی درست میشه؟؟؟😭

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس چی داری  شوهرت باید امادت کنه خب

در هر صورت درد دارم.....

واقعا نمی‌دونم چه مرگمه....

دکتره می‌گفت بیشتر ذهنیه🥺😭😭😭

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
داشتم و هنوز دارم

وای خدایا نگین‌‌‌‌.....

شماهم برای معاینه میرین مثل من اذیت میشیم.....

امروز یا چشم گریون از مطب دکتره آمدم بیرون 😓

در هر صورت درد دارم..... واقعا نمی‌دونم چه مرگمه.... دکتره می‌گفت بیشتر ذهنیه🥺😭😭😭

اره عزیزم ذهنیه خودتو ریلکس کن حل میشه سعی کن لذت ببری 

من چی بگم تو ماه نهم ام رابطه دارم 

درست متوجه نشدم واژنت خیلی تنگه یا بیماری واژینیسموس داری؟

نمیدونم والا......این بیماری که میگین چی هست ؟؟؟🥺

اره عزیزم ذهنیه خودتو ریلکس کن حل میشه سعی کن لذت ببری  من چی بگم تو ماه نهم ام رابطه دارم&nbs ...

😭😭😭آخه مگه میشه درد ذهنی باشه....

وای خوشبحالتون‌....

یعنی من نکبت همه چیزم داستانه......

وای خدایا نگین‌‌‌‌..... شماهم برای معاینه میرین مثل من اذیت میشیم..... امروز یا چشم گریون از مطب د ...

من از ترس نمیرم دکتر.باور میکنی؟برای زایمان بچه اولم دکتر ک میخاس معاینه کنه از ترس گریه میکردم...دکتره گفت تو آبروی منو بردی مگه چکارت دارم؟

ولی دیگه عادت کردم

شاید این بهار درخت آرزوهایم جوانه زد...🌱
😭😭😭آخه مگه میشه درد ذهنی باشه.... وای خوشبحالتون‌.... یعنی من نکبت همه چیزم داستانه......

اره عزیزم واژن تو هم مثل بقیه است تنگ‌ نیست 

مشکل از ترس درونیته رو خودت کار کن

روانشناس برو یوگا کار کن 

من از ترس نمیرم دکتر.باور میکنی؟برای زایمان بچه اولم دکتر ک میخاس معاینه کنه از ترس گریه میکردم...دک ...

وای آره باور میکنم....

چون دقیقا منم همینم‌‌‌‌..‌‌

فقط از بخت بلندم همش در رفت و آمد دکتر زنانمم....ولی از پشت در مطب هنوز تو نرفته بدنم یه می‌کنه و به سکته میوفتم..... آنقدر این دکتر امروز بهم چرت و پرت گفت داشت باورم میشد خول و چلم

هم دردیمون آرومم کرد یکم..... واقعا ممنون🥺

یه مشکل عصبیه موقع نزدیکی یا معاینه عضلات واژن منقبض میشه و باعث درد و ناراحتی هنگام دخول میشه. متخ ...

وای من دقیقا فکر کنم همینم.....اما دکتره فقط دعوام کرد ... متخصص هم بودا باور کن فقط یکی نزد تو گوشم