2821
2789

من از امام علی ع خیلی میترسم  و خیلی نظرشون برام مهمه ولی دیوونشم عاشقشم.خیلی برام احترام خاصی دارن تک تک معصومین ع برام محترمن ولی ایشون فرق دارن و اصلا نمی‌دونم چه حاجتی رو بهشون مطرح کنم تا حالا نخواستم ولی تا حالا خیییلی کمکم کردن بدون اینکه بخوام فقط چون حس دوستیشون تو قلبم بوده کمکم کردن خیییلی مهربون هستن و من قشنگ حس میکنم که کی بهم داره کمک می‌کنه ،کی داره بین من و خدا وساطت میکنه،همه ی اماما ع بهمون کمک میکنن ولی ما حواسمون نیست اونا خیییلی بیشتر از پدر و مادرانی که برای بچشون نگرانن برای ما دلسوز و نگرانن خیلیییی بیشتر ، 

اونا مهربون ترین کسایی هستن که دیدم.من امام علی ع امام حسن ع  خانم فاطمه زهرا س،پیامبر ص ،امام باقر ع،امام سجاد ع ،امام صادق ع امام کاظم ع،امام رضاع، همشون و مخصوصا امام حسین ع خیلی کمکم کردن و محبتشون رو حس کردم ،

محبت معصومین ع هر گوشه از زندگیمونه فقط کافیه تو قلبمون باشن و سعی کنیم راه اونا رو بریم و توقعات بیجا نداشته باشیم چون توقع بیجا انسان رو کور می‌کنه وآنچه که داره و اطرافش میگذره رو نمی‌بینه و اهمیت نمیده و توقع بیجا انسان رو تشنه و طماع میکنه،من هیچ وقت ازشون پول و ثروت و خونه و مال دنیا نخواستم ،نگفتم هم نمی‌خوام در عوض خواستم که از خدا برام سلامتی بخوان و پاک شدنم از گناهان  یادمون باشه که ما امام نیستیم که اونا بیفتن دنبال ما یا مثلا با یه شکست تو زندگی ازشون گلایه و شکایت داشته باشیم،بلکه اونا امام هستن و امام مثل کعبه هست که مومن باید بره سمتش و احترامش رو حفظ کنه،امام زمان عج رو تنها گذاشتیم ایشون به شدت از طرف شیعیانشون تنهان و یاریش نمیکنیم و خیلی حرفهای دیگه،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2825
2823
2791
2779
2792