2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 44 پست
چرا دعا نمیکنی خدا مادرشوهر  مشتی و با حال و فهیم بهت بده این بهتر نیست؟؟ ماد ...

مادر ، شوهر، خواهرشوهر من سالهاست فوت کرده. موقع عروسی اینا نبود.

کلا هیچ مراسمی برای خواهرشوهرم نگرفتن.

نه عیدی، نه چیزی.

واقعا ماماناهستن که این کارا رو با عشق و علاقه بخاطر پسراشون انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم ی مادرشوهر لاکچری و سرحال و سرزنده میخواست ک باهم برسم دور دور جوون باشه ی خودش برسه ..الان د ...

مادر شوهر من انقد به خودش میرسه که هرکس منو میبینه میگه انگار اون عروسه توعه. کلا وقتش پره.یه روز وقت بوتاکس داره یه روز وقت ژل یه روز کلاس یوگا...

اونوقت من حوصله خودمم ندارم

.به نام خدای رنگین‌ کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.

من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه برعلیه مادر شوهر هستن به خدا خیلیاشون خوبن . بلانسبت همه خانم های نی نی سایت بعضی از عروس ها دارن اذیت میکنن. مثلا تو یه تاپیک خوندم عروس از مادرشوهر توقع نگه داشتن‌بچه شو داره . خب اون زن الانم موقع استراحتشه نه بچه نگهداری. یا خیلی چیزای دیگه .

چرا دعا نمیکنی خدا مادرشوهر  مشتی و با حال و فهیم بهت بده این بهتر نیست؟؟ ماد ...

اتفاقا همیشه همچین دعایی میکردم و وقتی باهاشون آشنا شدم 

ذهنیتم پاک بود رو عروس و مادرشوهرم نبود 

چون خودمم قبول ندارم این حرکتارو 

ذهنیتم رو دوستی صمیمیت کمک به هم شادی باهم ووو

ولی یکاری باهام کرد ک هم رابطم خراب شد هم ازدواجمون هم روانم بهم ریخت

من دلم ی مادرشوهر لاکچری و سرحال و سرزنده میخواست ک باهم برسم دور دور جوون باشه ی خودش برسه ..الان د ...

عزیزم اینجوری نگو پیری و ناتوانی برای هممون هست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه برعلیه مادر شوهر هستن به خدا خیلیاشون خوبن . بلانسبت همه خانم های ن ...

من فقط انتظار داشتم حریم رابطه مارو حفظ کنه 

و وقتی من حتی یه بی احترامی نکردم اونم نکنه 

هی تیکه نندازه 

هی دخالت نکنه 

من آدم بی زبونی نیستم ولی لبخند میزدمو می‌گذشتم اصلا از اینکه بخوام ناراحتی باشه جایی ک هستم خوشم نمیاد خیلی اذیت میشم دوست دارم صفا و صمیمیت قلبی باشه 

ولی آخرش کارم به روانپزشک کشید 

من 14 ساله ازدواج کردم از مادرشوهرم راضیم خیلی آدم خوبیه هم پدر شوهرم خدا عمرت طولانی بهشون بده منو حتی به اسم صدا نمیزنن همیشه میگه دختر کلا خانواده شوهرم خوبن 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم