الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه برعلیه مادر شوهر هستن به خدا خیلیاشون خوبن . بلانسبت همه خانم های نی نی سایت بعضی از عروس ها دارن اذیت میکنن. مثلا تو یه تاپیک خوندم عروس از مادرشوهر توقع نگه داشتنبچه شو داره . خب اون زن الانم موقع استراحتشه نه بچه نگهداری. یا خیلی چیزای دیگه .
من دلم ی مادرشوهر لاکچری و سرحال و سرزنده میخواست ک باهم برسم دور دور جوون باشه ی خودش برسه ..الان د ...
عزیزم اینجوری نگو پیری و ناتوانی برای هممون هست
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
من نمیدونم چرا تو نی نی سایت همه برعلیه مادر شوهر هستن به خدا خیلیاشون خوبن . بلانسبت همه خانم های ن ...
من فقط انتظار داشتم حریم رابطه مارو حفظ کنه
و وقتی من حتی یه بی احترامی نکردم اونم نکنه
هی تیکه نندازه
هی دخالت نکنه
من آدم بی زبونی نیستم ولی لبخند میزدمو میگذشتم اصلا از اینکه بخوام ناراحتی باشه جایی ک هستم خوشم نمیاد خیلی اذیت میشم دوست دارم صفا و صمیمیت قلبی باشه
من 14 ساله ازدواج کردم از مادرشوهرم راضیم خیلی آدم خوبیه هم پدر شوهرم خدا عمرت طولانی بهشون بده منو حتی به اسم صدا نمیزنن همیشه میگه دختر کلا خانواده شوهرم خوبن
فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم