2777
2789
عنوان

دعــوای امروز منو شوهرم😭

3671 بازدید | 111 پست

راستش دیشب با اجازه خودش رفتم خونه بابام، شبم دیگ نرفتم خونمون گرفتم خوابیدم خونه بابام اینا 

اونم خوابیده بود، ساعت ۲ونیم نصفه شب بهم پیام داده بوده  نمیای خونه 

منم خواب بودم ندیدم ساعت ۵صبح بهم زنگ زد برداشتم گف اونجا خوابیدی گفتم آره گف اونوقت برا چی ج ندادم، براش پیام نوشتم ک حالم ازت بهم میخوره برا همین نمیخام بات بخوابم 

، صبح رفتم خونمون، گف تو هر خراب شده ای گرفتی خوابیدی اول باید از من اجازه بگیری، منم گفتم خودت میدونستی خونه بابامم دیگه، گف دفعه ی بعد تو هر خراب شده ای موندی باید من بهت اجازه بدم تا بری 

گفتم خراب شده خونه ی خودته، اومد یدونه سیلی زد و رف نشست، گف پدرسگ، گفتم حرف دهنت. بفهم 

بعد اومد گف چرا پیام ندادی گفتم شارژ نداشتم بعد گف ب درک ک نداشتی خر، پدرتم الاغه 

گفتم برگردم ب خودم بگم چی میشه ها گف گوه نخور بازم منو زد 

داداشش زنگ زد منم گوشیش و گذاشتم سایلنت قایم کردم، اومد انقدر زد منو منم حرصم گرفته بود بش نگفتم گوشیت کجاس یه ساعت علاف مونده بود رف کل رختخوابارو ریخت از کمد، کل چمدونا لباسا، همشون وسط اتاق بودن، اومد انقدر بشکون گرف ازم 

از گوشام گرف کشید، گف دهن زنی ک تو رو بدنیا آورده فلان کنم، دهن پدرت و فلان کنم، بیشعور توله سگ، منو کشید من افتادم زمین نشست بعد گف بگو کجاست تا بلند شم منم از حرصم هر چقدر میزد چیزی بش نمیگفتم ک گوشیش کجاس منو هل داد خوردم زمین با پاهاش رف رو سرم گف بگو کجاست  ، دردارو تحمل کردم ولی از حرصم هیچی بش نگفتم  لگد زد ب شکم و کمرم با سیلی زد منو 

بعد یه ساعت چون میرف یجایی با داداشش درسته علافش کردم ولی با بهونه اومد گفتم من تولم حرف حالیم نیس، حرف تو رو نمیفهمم 

بعد اینکه گوشی رو گرف بهم گف از این ب بعد تو هر خراب شده ای بدون اجازم بری یا بمونی همونجا بمون نیا خونه 😔😔😔😒😭😭😭😭

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

هر دو مقصرین

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

میشه تاپیک قبلمو گزارش بزنین ک اگ گوگلی شد شوهرم نفهمه منم 😔🙏🏻

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا اینجوری دعوا میکنید دلیلش چیه ازش بدت میاد؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍