2777
2789

آیا خودتون یا نزدیکانتون عمل لازک یا لیزیک چشم پیش دکتر محسن تبریزی انجام دادین؟

راضی هستین؟

نظرتون در مورد پریسا پرکار چیه؟

کلا دکتر خوب که نتیجه ی کارشو راضی هستین معرفی کنید بهم 🙏❤️ 

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام همشهری ، نمیدونم ولی پریسا پرکارو خیلی شنیدم 

درود بر تو عزیزم🤍مامانم آب مروارید یه چشمشو پیش تبریزی عمل کرده . اونیکی چشمشو پیش پریسا.... الان نمی‌دونم پیش کدوم برم..

سلام قزوینی جونم برادرام انجام دادن تقریبا راضین پیش دکتر تبریزی 

😍🤗❤️داداشات چند ساله انجام دادن؟

ماهم اکثرا آشناهامون پیش تبریزی انجام دادن، راضیم همه شون

مادر بزرگ من پیش دکتر پریسا پرکار میرفت ک خیلی راضی بود.

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
مادر بزرگ من پیش دکتر پریسا پرکار میرفت ک خیلی راضی بود.

آره هر دوتاشون دکترای خوبین👌 . دو به شک شدم

😍🤗❤️داداشات چند ساله انجام دادن؟ ماهم اکثرا آشناهامون پیش تبریزی انجام دادن، راضیم همه شون

من رفتم تهران پیش شهرام سازنده  عمل کردم راضیم داداشم هم پیش ایشون عمل کرد راضیه

من رفتم تهران پیش شهرام سازنده  عمل کردم راضیم داداشم هم پیش ایشون عمل کرد راضیه

شما و داداشت چند ساله عمل کردین؟

چند میلیون دادین؟