2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی سه ساله دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 40 پست
پسر من اصلا و ابدا به من و پدرش وابسته نیست تو جمعم خیلی خوبه ولی احساس میکنم واسه کلاس چون هنوز دست ...

چقد خوب که وابسته نیست

و چقد خوب میشد تو این مورد زودتر از اینا باهاش تمرین میکردید اخه سه ساله دیگه واقعا بزرگه برای دستشویی گفتن

پسر من برنامه کودک انگلیسی میبینه کلمه وات وان تو تیری رو میشماره بنظرت علاقه داره؟فلش کاراتو از کجا ...

اره اتفاقا دیدن همین برنامع کودکا ذهنشونو اماده میکنه برای یادگیری

من از نوشت افزارا گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سه ساله نمیتونه یه جا ثابت بمونه اذیت میشه،من خودم پسرمو کلاس بلز بردم مربیش گف سال دیگه بیارش و ...

ممنون از توضیحاتت 

پسر منم تو کلاس فکر نکنم وایسته چون یکسرع درحال دویدنه و بازی 

تا پنج سالگی فقط آغوش مادر و خونه

نظر منم دقیقا همینه ولی تو مخ شوهرم نمیره و بقیه هم بشدت دخالت میکنن نمیذارن خودم واسه بچم تصمیم بگیرم کفری میشم بخدا از دست ادمای ( دور از جون شما ) نفهم دور و برم 

ممنون از توضیحاتت  پسر منم تو کلاس فکر نکنم وایسته چون یکسرع درحال دویدنه و بازی

پس الکی هزینه نکن،اینطوری بعدا اگه کلاسی هم بخوای ببریش زده میشه وبعدها نمیره دیگه

چقد خوب که وابسته نیست و چقد خوب میشد تو این مورد زودتر از اینا باهاش تمرین میکردید اخه سه ساله دیگ ...

از یک سالو نیم ش بهش کفتم باهم کنار میومدیم پسر من بشدت لجبازه مادرشوهرم بچمو یکسره میبرد پیش خودش و به زور اینو میبرد توالت بچم میگفت ندارمم به زور میبرد میگفت تو نمیفهمی داری خلاصه هرچیم به این خانوم گفتم دخالت نکن ول نکرد بچم شده این الان حتی هنوزم بچمو میبینه گیر میده برو توالت تو جیش داری نمیفهمی 

بخدا وسواسی نیستما ولی واقعا چندش ناکه پسر سه ساله کار بزرگ بکنه بریزه تو خونه و کل خونه رو به گند بکشه بحدی دعواش میکنم این موقعه ها که خودمم کلافه ام بخدا 

از یک سالو نیم ش بهش کفتم باهم کنار میومدیم پسر من بشدت لجبازه مادرشوهرم بچمو یکسره میبرد پیش خودش و ...

ای وای چ کار اشتباهی من خودمم یه مدت کوچیک تر بود بزور میبردم دستشویی بعد دیدم بچه داره زده میشه بیخیالش شدم تا دوباره خودش شروع کرد به گفتن...کاش مادرشوهرا بفهمن از مادر بچه دلسوز تر نیستن...اره واقعا سخته درکت میکنم  ولی دعواش هم نکن با دعوا بدتر لجبازی میکنه سعی کن با زبون خوش و مهربونی براش جایزه بذار تشویقش کن تا به راه بیاد