الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من سه ساله است، از یک سالگی کلاس های مادر و کودک رفته، الان در هفته دوتا دو روز کارگاه میره، دو روز هم مربی انگلیسش میان خونه،در هفته دو روز هم صبح ها میریم پیاده روی جاهای مختلف شهر، از خرداد ماه هم مهد میره کامل انشالا، هنوز هم پوشک میشه، برنامم اینه تا مهد پوشک رو بگیرم
بچه سه ساله نمیتونه یه جا ثابت بمونه اذیت میشه،من خودم پسرمو کلاس بلز بردم مربیش گف سال دیگه بیارش ولی گوش ندادم ،بردمش جایی دیگه کلاس و الکی یه شهریه دادم دوسه جلسه بردمش دیدم واقعاً اذیت میشه،سرکلاس دوست داشت بازی کنه حوصلش سرمیرفت البته بعضی بچه ها وایمیسن ولی اکثراً ازهمون چهار سال کلاس برن بهتره،عاقلترمیشن،سه ساله کلاس روجدی نمیگیره
سه سال و یکماهشه از دو سال و نیم فلش کارت حروف باهاش کار کردم و فیلمای اموزشی براش گذاشتم یوی دو ماهه کل حروفو یاد گرفت و کاملا اتفاقی فهمیدم نوشتنشونو هم یاد گرفته بدون اینکه باهاش تمرین کرده باشیم
من زبان ثبت نامش کردم کلی هنوز شروع نشده احتمالا نمونه رو کلاسا چون یکم وابسته اس ولی حروف انگلیسی ر ...
پسر من اصلا و ابدا به من و پدرش وابسته نیست تو جمعم خیلی خوبه ولی احساس میکنم واسه کلاس چون هنوز دستشوییشو کامل نمیگه نبرمش بهتره میترسم جلو دوستاش کاری بکنه تحقیر بشه توذهنش بمونه و بعدها از اجتماع گریزون بشه