2777
2789
عنوان

استفراغ خونی در بارداری

1301 بازدید | 18 پست

من عصر ک. بیدار شدم قفسه سینم خیلی میسوخت رفتم ی آب ب دهنم زدم یهو حالت تهوع گرفتم اولش ک آوردم بالا چیزی نبود آخرش یهو خون همراه با غذا اومد بالا و سوزش قفسه سینم کم شد رفتم دکتر فورا گفت چیزی نیست و قرص پنتوپرازول داد و گفت فردا برو دکتر داخلی کسی بوده اینجوری؟ 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار اومده به معده ت بخاطر تهوع فک نکنم چیزی باشه عادیه

خیلی میترسم رفتم صدای قلب بچه هم گوش کردم و همش تکون می‌خورد خدای نکرده براتون پیش اومده؟ 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
آره من سر پسر اولم همش خون استفراغ میکردم دکتر گفت عُق میزنی به معدت فشار میاد از اونه

یعنی نگران نباشم؟ 

دوستم اینطور شده بود دکتر گفت اینقد بالا آوردی مری ات آسیب دیده چون استفراغ اسید معده هست بعد حالا زخم شده خون بالا آوردی و اصلا نگران نباش. خواستی عسل بخور کم کم در طول روز ک عسل باعث درمان زخم میشه

نه عزیزم ،به نطر من اون دارویی رو هم که داده نخور چون شیمیاییه،تا ۴ماهگیت خوب میشی ،اگه دیدی خیلی زی ...

عزیزم الان 21 هفته و 5 روزم رفتم تو 6 ماه 

دوستم اینطور شده بود دکتر گفت اینقد بالا آوردی مری ات آسیب دیده چون استفراغ اسید معده هست بعد حالا ز ...

آخه من زیادم بالا نمیارم اما تو قفسه سینم خیلی میسوخت ولی خون اومد بالا دیگه نسوخت و بهتر شد 

اگه پسره عسل نخور خفش میکنه،چون تبعش گرمه

دختره 

وایی الکی از الان این استرسها رو نده،ربطی به بچه نداره تهوع فشار اورده به معده 

اینقد گریه کردم ک کور شدم شوهرم نزدیک نبود بهش گفتم بنده خدا مسیر 45 دیقه ای رو تو ربع ساعت اومد