یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خو خصوصی خوبه اونا خیلی کمکت میکنن زنداداشمم دوتا بچه هاشوبیمارستان خصوصی اروند اهواز بدنیا اورد خیلی کمکش کردن بچه ام فقط موقع شیردادن میاوردن حتی همراه نگذاشتن گفتن خودمون مواظبشیم
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
فکر نکنم تو بیمارستان شیرخشک بدن روز اول، دوتا بچه اولیم رو که ندادن فقط سینه مادر رو میزارن دهنش البته شیر هم نیاد آغوز میاد چند قطره ، واسه پسرم تجربه اولم بود هیچی به بچه نزاشتم بدن بچه گشنه موند انقدر ادرارش خونی شد دکتر دعوام کرد روز سوم بردیم دکتر گفت این بچه گشنه مونده ، سر دخترم دیگه تو بیمارستان یه قاشق چایخوری کوچولو بردیم خواهرم بهش یکم آب قند داد با قاشق که گرسنه نمونه ،