2777
2789
عنوان

من خیلی میخورم چراچاق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 31 پست
روده هات سرده هر چی بخوری جذبت نمیشه منم مثل تو بودم رژیم لیمومی بگیر عالیه من ۸ کیلو اضاف کردم

چی هست خیرببینی

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوشبختیی اخهه.صورتم خیلی لاغره دوسش ندارم    

عززززززیزم☺️خودتودوست داشته باش وسعی کن توغذاهات سیب زمینی،ماکارونی زیادباشه

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
روده هات سرده هر چی بخوری جذبت نمیشه منم مثل تو بودم رژیم لیمومی بگیر عالیه من ۸ کیلو اضاف کردم

رژیم لیمومی یالیموءی

عززززززیزم☺️خودتودوست داشته باش وسعی کن توغذاهات سیب زمینی،ماکارونی زیادباشه

نمیتونم هیچوقت کسی بهم نگفته خوشگلی.حتی نزدیکام .همش خواهرم رو میگن به مادرم ولی هیچوقت منو نمیگن.حتی شوهرم گاهی دلمو میشکنه میگم پول بده عمل کنم میگه نمیدم چرابراتوبدم میرم عملی میگیرم  

نمیتونم هیچوقت کسی بهم نگفته خوشگلی.حتی نزدیکام .همش خواهرم رو میگن به مادرم ولی هیچوقت منو نمیگن.حت ...

عه وا...چه پرو

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
عه وا...چه پرو

اعتماد بنفسم صفرشده .منم ادم حساس ی ام.زود رنجم وحرفای بد اصلا از ذهنم نمیره.حتی شوهرم بگه یامادرم