koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 عنوان من خیلی میخورم چراچاق نمیشم 208 بازدید | 31 پست بدنم خوبه ولی صورتم استخونیه.اصلا صورتم جذاب نیست .منم اعتماد بنفسم خیلی پایینه.هزینه ژل واینام ندارم میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی 1402/02/04 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_نو_و_مرغان_آواره عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 3349 چربی هات تو بدن من ذخیره میشن مـــن بہ لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
آلفاهستم عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1553 چون خوشبختی😂چون ژن برتری😂 آلفا هستم👊 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد هرچیزی به وقتش قشنگه
مهسو74s عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 13158 وای منم😑 یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17585 چون فک کنم اشتباهی میاد تو معده من اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 چربی هات تو بدن من ذخیره میشن نه بدنم شاید کمی چاق شه ولی اونجاهایی که نمیخوام میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 ژله فندق سیب زمینی شیره انگور بخور خیلی میخورم همه چی ولی صورتم اصلا تغییر نکرده.فقط بخاطر صورتم میخوام میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 [QUOTE=287436844]چون فک کنم اشتباهی میاد تو معده من[/QU میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23498 خیلی میخورم همه چی ولی صورتم اصلا تغییر نکرده.فقط بخاطر صورتم میخوام روده هات سردههر چی بخوری جذبت نمیشهمنم مثل تو بودم رژیم لیمومی بگیرعالیه من ۸ کیلو اضاف کردم
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17585 [QUOTE=287436844]چون فک کنم اشتباهی میاد تو معده من[/QU 😂😂 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
koofte مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 677 من والا اب که میخورم هم چاق میشم عهههه واقعا میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی