2777
2789

بعضی ها رو شنیدم دختر قبل ازدواج نباید دست به صورتش بزنه 

دختر نباید موهاشو رنگ بزنه

دختر نباید سوار چرخ بشه 

دختر نباید.....

به نظرتون کسی که این کارا رو انجام بده بی وقاره؟

اصن با وقار بودن دختر از نظر شما چه معنی میده؟

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

نه اینا موند تو قدیم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

به این مواردی ک گفتی اصلااااااا ربطی نداره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانیت درک اخلاق خوب  اینایی ک گفتی یه تابو هست توجامعه ودرست نیس 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

از نظرم دختری که خطا و اشتباه میکنه تبدیل به یه دختر با وقار میتونه بشه

ولی دختری که اجازه ی اشتباه نداره ترسناکه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

دختری که حجابش مناسب باشه و خوشرو باشه به هر چیزی نخنده کلا سرسنگین باشه 

اتوی لباس هم به نظرم خیلی مهمه😂خودم حتی جورابامو اتو میکنم😐

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

باوقار بودن یه دختر به اون چیزایی ک نوشتی نیست به درک و شعور و شخصیت دختره 

دختری که تو زندگیش چارچوب مشخصی داره اصالت داره باوقاره اصالت یعنی بتونی خیلی کارو بکنی مثلا بتونی خیانت کنی ولی تعهد داری بتونی دل بشکنی ولی مراقب رفتارتی 

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

من ۱۹ سالمه 

از نظر من دختر با وقار دختریه که لباس هاش تمیز و مرتب باشن 

افراط و تفریط نکنه در ظاهرش 

با مرد های غریبه سبک بازی در نیاره . با ادب و با وقار نه خیلی بد و نه خیلی آزاد . متعادل ولی درست 

با ادب باشه 

اهل پز دادن و خودخواهی نباشه 

و در کل صفات خوب رو داشته باشه 

هوای بقیه رو هم داشته باشه و به بهانه دلم میخواد کاری نکنه که به بقیه آسیب بزنه 

شیک بودن در عین سادگی و تیپ استایل درست و مطابق محیط..تن صدای آروم تسلط در حرف زدن جوری که از هم صحبتی باهاش احساس آرامش کنی..اهمیت دادن به پوست و مو اندام 

از نظر من چنین دختری متین و با وقاره..اون حرفا مال قدیمیا بود

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

باوقارومتین بودن یه دختراینه که شیک وتمیز وخانم باشه ولی جلف وسبک وبی بندوبارنباشه اخلاق خوب وحجاب مقبول ورفتاروانتخاب معقول ومتانت وسنگین وباوقاری یه دختر باعث خوشبختی ش میشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین