2777
2789
عنوان

خانومیای کیک پز

154 بازدید | 14 پست

همزنم خراب شده 

چطوری کیک درست کنم مثلا میشه ریخت تو مخلوط کن 🤪 

بله 

حتما 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوتا چنگال فقط باید بیشتر هم بزنی

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]