2777
2789
عنوان

فوم شستشو نیتروژینا

2506 بازدید | 7 پست

بنظرتون فوم شستشو نیتروژینا مدل زردچوبه اش خوبه؟ تا حالا استفادع کردین؟ من میخام بخرم اما نمیدونم خوبه یا ن

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

نیزوژینا من ابرسان و میسلارشو دارم خیلی راضی ام

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم دیگه آخرشه ...اره خوبه 

بوش چطوریه؟ از بین برنده جوش هست؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
نیزوژینا من ابرسان و میسلارشو دارم خیلی راضی ام

ابرسان واترژلشو تعریفشو خیلی شنیدم، واترژلشه؟

بوش چطوریه؟ از بین برنده جوش هست؟

بوش زیاد خوب نیست...بوی زردچوبه میده 

معجزه واسه جوش نیست ولی خب مکمله

من از تونر ویتالایر مخصوص پوست چرب بعدش میزنم با آبرسان زردچوبه نوتروژینا   

پوستم خوب شده 

ابرسان واترژلشو تعریفشو خیلی شنیدم، واترژلشه؟

اره ولی مال پوست چربه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃