2777
2789
عنوان

با حرفی که داداشم زد خودم ریختم پشمام موندن😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 32 پست
گوشی هم در دسترسش نیست  رفیقی هم اینجا نداره که بهش بگه

آها حب دیگه فهمیده دیکه ولی کاش نمیفهمید خوب نیس بلوغ زودرس و اینا نمیاره؟

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
جلو رشدشو نگیرید چ خوبه ک اینقدر باهوش و با استعداد 

کتابه رو حتما جمع میکنم 

کلا علاقه خاصی به اجزای بدن داره و محیط زیست🤦

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه تلویزیونی درمورد اسپرم صحبت میکنه اونو میبینه،کتاب های آناتومی بدن هم که دردسترسشه اگه نوزاد شیرخوار هم بود یه چیزی می‌فهمید ربطی به هوش نداره😅

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
این کتابه رو هم داییم براش گرفته بود به عنوان هدیه میگفت رفتم کتابخونه گفتم کتاب اناتومی بدن انسان م ...

دت لر. مِنیش لُرم. اَرا کوره ای؟ 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

اطلاعات خوبی داره و به علم هم علاقه داره. مشکل شما فقط اینه که نمی‌خوای جلوی بقیه راجع به این قسمت از اطلاعاتش حرف بزنه دیگه، پس همینو بش بگو. کتاباشو جمع کنی که از چیزای علمی زده بشه بعدش چی؟ یادش می‌ره اسپرم برای چیه؟

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
بهتره درباره تولید مثل و ارتباطات جنسی چیزی نخونه ولی خوبه خیلی خوبه این زنگیش حتما تیزهوشان ثبت نام ...

ارتباط جنسی چیزی ننوشته داخل کتابه ولی عکس جنین توی ماه هاب مختلف رو زدع بود پایینشم نوشته بود اسپرم رابط تولید مثل🤦

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
خب بشه چقدرم این روزا نیازمون ب دکتر زنان خوب زیاد زیاده  نازایی زیاد شده

بشه خوو

من که بخیل نیستم 😄😄😊😊😉😉😉

واسه همه دکتری متخصص کم داریم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ارتباط جنسی چیزی ننوشته داخل کتابه ولی عکس جنین توی ماه هاب مختلف رو زدع بود پایینشم نوشته بود اسپرم ...

اسی مبادا کتابا رو جمع کنیا بذار بچه ب چیزی ک استعدادش داره برسه

منم یادنه بچه بودم سه کتاب اناتومی بدن گرفته بودم مال بزرگسالان بود مامانم قسمت های تولید مثل رو چسب زده بود🤦🏻‍😅

همیشه برام سوال بود چرا اونجا چسبیه 

ولی چون باز میکردم مامانم میفهمید منم باز نکردم 

مامانم گفت یه روز باز میکنم نشونت میدم 

اون قضیه همونجوری موند 

الان که بزرگ شدم کتابو باز میکنم بازم چیزی نداشت 😂

کلا چون قضیای مثبت ۱۸ رو نمی دونستم واسم سوالم نبودن 

احتمالا داداش شما،از یجای دیگه این مسائاو میدونه که خودش میره پیگری میکنه کتاب نهم علوم قسمت های تولید مثلو😂

پس چرا نمیره برش نفتی بخونه😂

تو بخیل نباشی هم اسی میخواد بزنه تو ذوق بچه گوه بزنه ب اینده اش کتابا رو جمع کنه 

😄😄😄😄😄😄😄😄

خدانکشتت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔