2777
2789

خانوم بی بی جان مگه نمیگن امام حسین علیه السلام رو به دختر سه ۳ سالشون قسم بدی ردت نمی کنه؟ 

خانوم من خسته ام 😭🥺💔 خانوم من نابود شدم 

من کم آوردم بی بی جان من جز شما هیچ کس ندارم برم در خونه کیو بزنم التماس کی کنم دعام کنه خدا منو راه نمیده به خونه اش خانم جان میشه التماست کنم؟ میشه به دست و پات بیفتم؟ میشه جونمو بدم براتون ؟ هر کاری بگید می کنم ولی از خدا بخاید عشقمو برگردون 😭😭😭😭😭❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🥺🥺🥺🥺🥺 

دعام کنید هیچ نصیحتی نمیخام من خودم میدونم همه احساسمو غرورمو برای آدم اشتباه گذاشتم فقط میخام خودن ازش دل بکنم ولی نه الان😔🕋❤

خداجونم تنها امیدم توییا عاشقتم ❤️ یه صلوات به نیتم میفرستی ؟! مرسی رفیق 💔 

واست حمد خوندم عزیزدلم 

ممنون می‌شم واسه برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم اول اسمشAهست و شفای مامان مریضم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده خیلیییییییییییییی حالم بده التماس دعا 😭 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم😔

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

برات دو تا حمد خوندم خدا دلت رو شاد کنه

فداتشم مررسی منم واست حمد و صلوات فرستادم ب نیت شادی و سلامتیت ❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍