2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وزن جنین ب وزن شما خیلی هم ارتباطی نداره؛ بیشتر باید مغزیجاتو گوشت مصرف کنی تا وزن بگیره

میخورم انگار مستقیم میره توروده اثر نداره 😁🙄واسه همین شیر خشک و تقویتی دادن ببینیم چی میشه

اون میگ سعی کن زیاداضاف نکنی چون من لاعرنیستم ۸۰ کیلوام ولی جالبه ماه اول ک باردارشدم ۸۲ بودم الان ...

من ۵۰ بودم دکترم خیلی رو وزنم تاکید داشت که اضافه بشه همش برام شیرخشک ترومام تجویز میکرد میگه تااخر بارداریت بخور

من ۵۰ بودم دکترم خیلی رو وزنم تاکید داشت که اضافه بشه همش برام شیرخشک ترومام تجویز میکرد میگه تااخر ...

دکترمن روزاول ک ۸۲ بودم گفت سعی کن ب ۹۰ نرسی

الانکه تقریبا سه ماهه دومم داره تموم میشه دوکیلوام کم کردم شدم ۸۰😐😐

🫀👶🧿
میخورم انگار مستقیم میره توروده اثر نداره 😁🙄واسه همین شیر خشک و تقویتی دادن ببینیم چی میشه

خواهرزاده من تا ماه هشتم نیم کیلو بود ماه اخر فقط وزن گرفت و سه و نیم کیلو ب دنیا اومد؛ بدون استرس ب خودت برس عزیزم

غذامیخورم از۲۴ساعت باورکن ۲۲ساعتش واستراحتم چون پادرددارم  تهوعم ندارم اصلا نگرانم ک نکنه مشک ...

ن عزیزم اگه تو سونوها وزن جنین نرماله اصلا نگران نباش. بعضیا تو ماههای آخر یهو وزن زیاد میکنن