2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی جواب بدم بهش

143 بازدید | 17 پست

دیروز با شوهرم دعوام شد . اون مقصره خودشم میدونه و میگه تو باید سکوت میکردی .منم هر جا مربوط بخ خودم بود سکوت کردم بخدا فقط این بار به خاطر دخترم عصبی شدم و جواب دادم .

حالا بگید چی جوابش رو بدم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردجماعت حرف زد باید حرف نزنی تودلت غربزن دعواش کن ی ساعت بعد یردشد بشین حرف دل توبگو اینجکری عزیزی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بستگی داره بحثتون چی بوده باشه

میخواستیم بریم گردش مثلا .اون گفت بریم سمت محل خودمون .من گفتم نه بابا ما که هر روز اونجاییم حالا یه امروز بریم یه جای دیگه . بعد دخترم گریه کرد که با بابا نریم و باهاش خوش نمیگذره چون نا رو نمی‌بره یا میخواد اونجا ببره که خودش دوس داره .شوهرم بدون بحث خیلی راحت حرف منو قبول کرد ولی انقدر دخترم گریه کرد اون عصبی شد و هل دادش و بیرونش کرد از اتاق من فکر کردم زدتتش .منم اومدم گفت چرا میزنی نکن منم هل داد . دیگه عصبی شده بودم و هر چی گفت جوابش رو دادم . 

الان میگه چرا جواب دادی ؟ بچه هام ترسیدن .تقصیر تو بوده تویادش دادی  

بهش بگو تربیت بچه کار پدر و مادره و فقط کار من نیست پس من یادش ندادم گردن من ننداز

بعد بهش بگو وقتی حرف میزنی باید جوابشو بشنوی این زندگی مشترکه جفتمون به یک اندازه حق داریم دلیل نمیشه که تو هر چی بگی من سکوت کنم

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن
میخواستیم بریم گردش مثلا .اون گفت بریم سمت محل خودمون .من گفتم نه بابا ما که هر روز اونجاییم حالا یه ...

عزیزم اون هم پدرشونه 

باید یکم محتاتانه تر شما رفتار میکردی 

الان هم بهش بگو تو بزرگه خونمونی، پدرشونی 

اما من ترسیدم بخاطر رفتارت و رفتارم هم به این دلیل بود 

ممنونم ازت ک باهامون از این به بعد ملایم تر رفتار می‌کنی

(و تمام دیگه هم کشش نده ، اینطوری هم اعتراض کردی ،هم قدرت رو بهش دادی ،و هم خودت ارزشمند تر شدی 

با جواب ندادن چیزی حل نمیشه نباید سکوت کنی

چی بگم .

بخدا انقدر سکوت کردم فکر نمی‌کرده من با حرفاش ناراحت میشم . خوب این طوری من از درون دارم نابود میشم 

عزیزم اون هم پدرشونه  باید یکم محتاتانه تر شما رفتار میکردی  الان هم بهش بگو تو بزرگه خو ...

اون همیشه با من بدرفتاری میکرد من جواب نمیدادم ولی این دفعه دیکه از کوره در رفتم 

اون همیشه با من بدرفتاری میکرد من جواب نمیدادم ولی این دفعه دیکه از کوره در رفتم 

ابراز وجودت سالم بکن عزیزم 

با ملایمت و عشق بهش بگو

رفتارتو منو اذیت می‌کنه گلم 

ازت ممنونم ک از این به بعد باهام ملایم تر رفتار می‌کنی

به هر طریقی شده ابراز وجود کن