2777
2789

سلام مامانای مهربون خیلی میترسم الان میگن نکات مثبت و منفی پسرم رو ک 1سال و 5ماهشه

نکات مثبت:دستورات رو تا حدودی انجام میده بگم توپتو بده میده و عاشق اینکه یکی باهاش توپ بازی کنه چیزی دستش باشه بگم بده میده و بوس میده و دس دسی و بای بای بگم می‌کنه تقلید می‌کنه و ارتباط چشمیش باهمه خوبه عاشق جمعه و دوس داره وقتی مهمون داریم خواب و غذاشم خوبه 

نکات منفی:فقط چن کلمه مث بابا و دد و کاکا و هتی و آب و ....تاازه راه میره چند روز پیش نمی‌رفت فقط دس به دیوار راه میرفت همسناش خیلی بیشتر میفهمن انگار وقتی میبینمشون باباشم قبول نمیکنه بریم دکتر

نه.وقتی ارتباط چشمی داره نگران نباش

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اوتیسم داره یااز خودت میگی و نسبت به نظرات دیگران یا چیزی که تو گوگل خوندی داری میگی

اخه پسرمنم تو۱۵ ماهگی راه افتاد و بعد تولد ۳سالگیش کلمه گفت و بعد تولد ۴سالگیشم جمله بندی پیداکرد

کاملا هم سالمه

اصلا چیزیش نیست به نظر من یکی از فامیلای ما اوتیسم داره خیلی ارتباطش با بقیه محدود بود دوست داشت همیشه تنها باشه و همه چیز دیر یاد می‌گرفت و ...که فهمیدن اوتیسم داره 

وقتی پسرت اجتماعیه اصلا نترس چیزیش نیست پسرا ملا دیرتر حرف میزنند چیزی نیست گلم خدا براتون حفظش کنه

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻