حدودیع ساله ازدواج کردیم یه بچع چهار ماهه داریم اون اوایل ازدواجم فهمیدم شوهرم دوست دختر داشته پایاماشون رو دیدم با خیلی از دخترای دیگم چت میکرده سومین روز ازدواجمون بود حالم خیلی بد بود کلی قرص خوردم خودکشی کنم باهاش دعوا کردم گفتم طلاقم بده ببرم خونه مامانم تا سه شب قهر بودم یه شب اومد گریه کرد گف اشتباه کردم دیگ تکزار نمیکنم بخشیدمش ولی یادم نرفت بعد ازش قول گرفتم باز همچین چیزی ازش ببینم طلاق میگیرم ازش تا این یه سال چیزی ندیدم ازش تا امروز که یه دختره دنبالش کرده بود تو اینستا اونم فالوش کرده بود بش گفتم این کیه چون تو پیجش هیچ دختری جز خودم نیس گفت همکلاسیمه چون شوهرم دانشجوعه رشته پرستاری روی پیج دختره هم نوشته بود پرستاری فالوراش نگا کردم دیدم فق سه تا پسر دنبال میکنه ک یکی شوهر منه کل دنبال کننده هاشم ۳۰نفر بودن اهمیت ندادم آنفالوش کردم بعدش امروز دیدم پیام داده از چی میترسی ک آنفالو میکنی اگ من میخاستم کاری کنم خیلی وقت پیش کرده بودم نترس نیومدم حال خوشت رو خراب کنم ولی خدا آه دل منو یه روز ازت میگیره واگذارش کردم به خودش و این حرفا بعدش من کنار شوهرم نشسته بودم گف من نمیشناسمش کیه بش گفتم به دختره بگه مگ چیکارت کردم من اصن نمیشناسمت بعدش دختره پیام داد غلط میکنی نمیشناسی و هر روز میای دم کوچمون سر خیابون با ماشین وایمیستی مث سگ زل میزنی تو چشام بعدش چون من کنار شوهرم نشسته بودم انگاری معذب شدع بود نمیدونست چی بگه به دختره انگاری دلش نمیخاست حرف بدی بش بزنه بعدش به دختره گف خفع شو برو پی کارت اونم پیام داد ببین چیکارت میکنم تاحالا کاری نکردم ولی از این به بعد میکنم حالا به نظرتون واقن شوهرم رفته دیدنش یا دختره از خودش در آورده هرچی فک میکنم میبینم چرا باید دختره بخاد دروغ بگه🙂💔بعدشم از آدمی ک یع بار خیانت کزده بازم این کارو میکنه الان شوعرم رفت بیرون به نظرتون رفته بهش زنگ بزنه یا پیام بده حالم خیلی بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم مسئله ای نیست که با دوتا حرف بقیه اوکی شه باید بری پیش مشاور یا روانشناس ک از ریشه حل کنه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸