2777
2789
عنوان

نفرین من بیایین

382 بازدید | 26 پست

بچه ها من ۷سال پیش این موقعها عقد کردم ۵سال با هم بودیم با خالش اینا تو یه محل بودیم خیلی چرب زبونی کرد ما راضی شدیم تحقیق هم کردیگ ولی خب چون خالش اینا هم میشناختیم تحییق سطحی کردیم داداشمم از اول مخالف بود چون پسره دیپلم داشت من ارشد بودمو استاد دانشگاه خانوادم فرهنگی بعدها زن پسردایی شوهرم جدا شد ک همین خالهه رو مسبب میدونست و کلی دعوا بینشون پیش اومد درگیر شکایت شدن تازه باردار بودم ۳سال از زندگیمون گذشته بود یه بار خالش زنگ زد ب شوهرم ک همه گفتن فلانی مرد زندگی نیست ولی تو ثابت کردی ک هستی شوهرم هول شد گوشیو داد ب من 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

خبب

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟

و من بعدها فهمیدم ک ایشون معتاد بوده و الانم هست چه ها من کشیدم با این مرد بماند تو تاپیکای قبلم هست ب خانوادش گفتم فرستادنش کمپ من با بچه کوچیک یک ریال پول نداشتم خانوادم بم کمک میکردن فقط ادعا بودن دو تا پسر دیگم داشتن ک خلافکار بودن و از من مخفی میکردن از کمپ اومد عقد پسر همین خالهه شد من هیچوقت هیچکسو نفرین نکردم از نفرین متنفرم تو مراسمش دعا کردم خوشبخت نشه هرچند اون دختر ک گیر اینا افتاد بعد

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بگو

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

میخواستم جدا شم داداشم نمیذاشت میگفت بچه داری البته من از اعتیادو ترکش چیزی ب خانوادم نگفته بودم چندماه بعد شوهرمو پلیس گرفت ب جرم حمل شیشه مصرفش و سرقت دنیا رو سرم خراب شد هیچوقت یادم نمیره اون شبی ک من تو شهر غریب با پسر دوسالم رفتم کلانتری منی ک هیچوقت سیگار ب چشم ندیده بودم فرداش اومدم شهرمون و درخواست طلاق دادم به همین سادگی زندگی من خراب شد آینده بچم خراب شد 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

من کار میکنم خونه مستقل دارم ولی هیچوقت خالشو حلال نمیکنم خونش دوخیابون بالاتر از منه ولی اونا جای منو بلد نیستن یه دختر داره ک هفته پیش نامزد کرده از ته دلم دعا کردم خوشبخت نشه خالش کلاهبرداره کلاه خیلی از دخترا و خانواده هاشونو برداشته و من منتظرم صبر خدا رو ببینم یادمه مادرشوهرم یه دخترخاله داشت سرطلان داشت فوت کرد همین خاله بعد چهلمش هم نذاشت عروسی بگیریم تازه با پول خودم شوهرم آه در بساط نداشت گفتم خدایا خودت دیدی رفتیم آتلیه و یه شام ساده دادیمو همین خاله عزادارش کلی قر داد ک من اونشب سر همین با شوهرم بحثم شد خدا جوابشو داد دایی شوهرم ک مریض بود یه هفته قبل عروسی پسر همین خالهه فوت کرد عروسی تک پسرشو نتونست بگیره 

پسرم همه دنیام 😘💋💕