2821
2789
عنوان

همسایه و درخواست های عجیب

106 بازدید | 5 پست

بیایین بگین تا حالا همسایه ای داشتین که درخواستی ازتون داشته باشه و با درخواست هاش کلافتون کنه؟ 

من از افرادی هستم که خیلی کم اهل معاشرتم و تا کار واجبی نباشه از خونه بیرون نمیرم 

امروز یکی از همسایه ها اومده بود می‌گفت لباس مجلسیتو بده مجلس داداشمه بپوشمش و من حتی نمی‌دونم کدوم همسایه است و خونش کجاست و اسمش چیه اما اون مدل لباس منو میدونست😐 می‌گفت تو راه‌پله دیدم خوشم اومده 

یا یکی اومده بود می‌گفت سرویس طلاتو بده تو عروسی دخترم بندازم که شوهرم نذاشت بدم که حق هم باهاش  بود البته اون همسایه رو از نزدیک می‌شناختم 

شمام تعریف کنید چنین چیزی اگه اطرافتون بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هروقت میدیدباماشین میرم بیرون میگفت منم میام یامنوتافلان جابرسون .چندبارم اومدگفت دخترم روتاکتاب خونه ببرانگارمن تاکسی تلفنیم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
2825
2823
2791
2779
2792