2777
2789

سلام مامانای عزیز

من هفته دیگه میخوام برم سونو ان تی

دوس دارم از رو علائمم اگه بلدین بهم جنسیت رو بگین

من ویار ب ترشی و شوری دارم و صد البته میوه های خنک و سرد مثل هندوانه و همینطور بستنی

استخون لگنم درد میکنه و گشاد گشاد راه میرم از الان😂

خیلی حس سنگینی دارم و مثلا نشسته هستم ب زور پا میشم درصورتی ک شکمم انچنان بزرگ نشده هنوز

صورتمم لاغر شده 

حالت تهوع هم دارم ک جدیدا یه مقدار کمتر شده

از بوی گوشت و مرغ بدم میاد و حالم بهم میخوره

کلا غذا نمیتونم زیاد بخورم 

یه چن شب پیش یه حرکت زیر نافم حس کردم و ازون ب بعد روزی یکی دو بار حرکتشو حس میکنم حرکتش یه جوریه ک انگار ته دلمو خالی میکنه 

ممنون میشم نظرتونو بدین

دخترام دنیامن❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا از روی این علایم نمیشه گفت فدات شم. من همه این علائم رو هم سر دخترم داشتم هم پسرم. سر پسرم فکر میکردم اینم دختر باشه تمااااام علائمش شبیه دخترم بود. اما پسر شد. من یه دختر دارم و سه تا پسر. علایم دخترم و پسر سوم مثل هم بودن. یعنی اصلااا هیییچ فرقی باهم نداشتن.

اما علایم دو تا پسر وسطیم هم مثل هم بودن و تا پنجاه درصد برعکس علایم دختر و پسر آخریم بود 

جنسیت که ربطی به علایم نداره و نمیشه نظر داد اون حرکت هم خیلی بعیده الان بفهمید اون حرکات روده اتون هست احتمالا اگه بارداری دوم و سومتون هست شاید ۱۵ هفته به بعد بفهمید اما بارداری اول اگه جفتتون قدامی نباشه چربی شکمم نداشته باشین از ۱۸ هفته به بعد شاید متوجه بشین

اخه میگن اگه سنگینی و زبر و زرنگ‌‌نیستی ینی دختر داری

بله معمولا اینطوره. من سر دخترم خیلی سنگین بودم و همه اش دلم میخواست بخوابم. سر پسر اول و دومم زبر و زرنگ بودم. ولی سر پسرم سومم تمااام علائم دخترم رو داشتم . همه علایمی که شما قید کردید. بسیار سنگین بودم ویار وحشتناک داشتم و ... در حدی که مطمین بودم دختره چون هیچ فرقی با علایم دخترم نداشت اما در کمال ناباوری پسر شد